Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κοντά σε Οικονόμου

 Κοντά στον Βαγγέλη Οικονόμου βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου.
Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή ,αν τελικά ολοκληρωθεί , που θα καταστήσει τον Ολυμπιακός ακόμα πιο ισχυρό.

Ο Οικονόμου είναι 27 ετών  και αγωνίζεται είτε ως στόπερ, είτε ως αριστερό μπακ. Η τελευταία του ομάδα ήταν σκωτσέζικη Ρος Κάουντι, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες, έχοντας συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Πρωτόπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κόρινθο, στη συνέχεια έπαιξε στη Θύελλα Πατρών, τον Άγιο Δημήτριο, για να ακολουθήσουν δύο πολύ καλέ χρονιές με τον Ιωνικό στη Β' Εθνική (2007-09), καταγράφοντας 51 συμμετοχές.


Το καλοκαίρι του 2009 πήρε μεταγραφή στην Καβάλα, παίζοντας σε 25 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ, ενώ στην Καβάλα κάθισε και την επόμενη χρονιά (τέσσερις συμμετοχές).
Στη συνέχεια, την περίοδο 2010-11, αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο στη Σούπερ Λιγκ (11 συμμετοχές), ενώ τον Ιανουάριο του 2013 πήρε μεταγραφή για την σκωτσέζικη Ρος Κάουντι (18 συμμετοχές). Δόθηκε δανεικός τον Ιούλιο του 2013 στη Βέροια, για να επιστρέψει στη Ρος Κάουντι τον Ιανουάριο του 2014, παίζοντας σε 15 ματς, μέχρι το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.


Ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα και διαπραγματεύεται το συμβόλαιό του ,αφού ακόμα τελική συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.Παρά ταύτα τις δύο πλευρές τις χωρίζουν κάποιες λεπτομέρειες που και αναμένεται η διαπραγμάτευση να συνεχιστεί.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...