Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλική ήττα από Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός αν και καλύτερος ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από τον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με ένα σχετικά γνωστό σχήμα ,χωρίς όμως τον κλασικό οργανωτή του παιχνιδιού (Μέζα) την θέση του οποίου ουσιαστικά πήρε ο Νικολιάς.

Η ομάδα μας είχε την πλήρη κυριαρχία του παιχνιδιού και μάλιστα θα την είχε «εισπράξει» πολύ νωρίς ,όταν στην πρώτη του φάση ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Νικολιά ,με τον βοηθό να ακυρώνει το γκολ λανθασμένα ,προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του κόσμου.
Ο ίδιος βοηθός έδειξε πως δεν τα πάει καθόλου καλά με τα οφ-σάιτ ,αφού «έκοψε» λανθασμένα ακόμα δύο επιθέσεις -τετ α- τετ του Ολυμπιακού.
Ο έτερος βοηθός κος Κόκαλης τα «μούσκεψε» και αυτός μία-δύο φορές όταν ο Ολυμπιακός επιθετόταν από το μέρος στο β μέρος.
...και όχι δεν 
Οι παίκτες των ερυθρολεύκων ανά διαστήματα έπιασαν πολύ καλή απόδοση με τους Πινάρες , Μπιτάνγκ ,Νικολιά και Μαρτίνεθ ,να ξεσηκώνουν τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Ο Κορνελάτος έδειξε πως αποτελεί πλέον αξιόπιστη λύση για τον χώρο του κέντρου.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να σκοράρει σε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες που είχε με Κούτσι και Μακρυδημήτρη μετά από εκτέλεση φάουλ.Αντί αυτού ο Πανιώνιος στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του άνοιξε το σκορ με τον Γιάννου στο 27 ΄ όταν μία σέντρα "έπιασε στον ύπνο" την άμυνα μας και από κοντά ο παίκτης του Πανιωνίου δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κασμερίδη.

Στο β μέρος ο Νίκος Παντέλης θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες από νωρίς και άλλαξε γρήγορα όλη την ομάδα.

Η ομάδα συνέχισε πάντως να πρεσάρει σε μεγάλο μέρος του γηπέδου και κέρδισε αρκετές μπαλιές...Έτσι η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες και στο β μέρος με ένα σουτ του Θέου στο 65΄και μία κεφαλιά του Ντινόπουλου στο 80΄που δεν κατάφερε να πιάσει καλά.
Η κλασική ευκαιρία πάντως της ομάδας μας ήρθε στο 85΄όταν ο Μέζα έκανε άνω κάτω την άμυνα του Πανιωνίου, πέρασε και τον τερματοφύλακα ,αλλά βρέθηκα πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.

Στο 91' ο Ολυμπιακός που πίεζε έχασε ακόμα μία ευκαιρία με τον Ρόκα να πλασάρει και τα σώματα των αμυντικών του Πανιωνίου να απομακρύνουν.

Ο καιρός δεν έκανε την χάρη στους διοικούντες της ΠΑΕ που περίμεναν περισσότερο κόσμο.Η συνεχής βροχή όμως δεν επέτρεψε παρά μόλις 1700 περίπου φιλάθλους να παραβρεθούν στις «μουσκεμένες» κερκίδες του γηπέδου, και να αναπτερώσουν το ηθικό των νεαρών παικτών εν όψη της ρεβάνς με την Λάρισα.

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης (46' Κολίτσι) ,Μακρυδημήτρης (46' Γιαλούσης) (Καψιώτης) , Μπάρμπας (46' Κεσίδης), Χιντζίδης (46' Μαργαρίτης), Ζέρης (75' Μαρτίνεθ), Κορνελάτος (46' Ρόκας), Μαρτίνεθ (46΄Μέζα) (85' Αραπίτσας), Πινάρες , Νικολιάς ( 70' Ντινόπουλος), Μπιτάνγκ (60' Σκοπελίτης) , Κούτσι (46' Θέος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής (66' Μέξι), Γκέζος Μ., Χατζηισαίας (54' Χολέβας), Μητρόπουλος (47' Τζίνι), Μασούρας (62' Μπουμάλ), Φουρλάνος (66' Κόμνος), Γιάννου (54' Σμυρλής), Φούντας (71' Χαροντάκης), Γκέζος Π.(54' Βουτσιώτης) 


Μικρά και πικάντικα


  • Ο Αχιλλέας Μπέος τιμήθηκε πριν αρχίσει το παιχνίδι για την προσφορά του από την ομάδα του Πανιωνίου.
  • Ο Νικολιάς είχε την τιμητική στα συνθήματα των οργανωμένων με αυτό που να υπερισχύει να είναι το : "έκανες μπουρδέλο τα τυριά ,Νικολιά,Νικολιά..."
  • Αγώνας δρόμου για να εξασφαλιστεί μία πρόσκληση στα επίσημα του ΕΑΚ στο ημίχρονο,αφού όλοι ήθελαν να εξασφαλίσουν ένα από τα 30-40 πραγματικά «μαγικά χαρτάκια».
  • Ο Μαρτίνεθ ενώ βγήκε σαν αλλαγή στο ημίχρονο, ο Παντέλης του έδωσε εντολή να ξαναμπει στο 75'.Η επαναφορά του όμως ήταν γροσούζικη ,αφού «εισέπραξε» ένα χτύπημα στο καλάμι ,που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και αναγκάστηκε να ξαναβγεί από το παιχνίδι στο 88' για να προστατευτεί. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...