Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ακατανόητη η επίθεση των ΜΑΤ

Για προκλητική στάση της αστυνομίας μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, κάνει λόγο ο σύνδεσμος οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: 

«Θα θέλαμε να καταγγείλουμε δημόσια την χθεσινή απαράδεκτη και προκλητική στάση της Αστυνομίας απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι δέχτηκαν ακατανόητη επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το ΕΑΚ μετά τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου.

Πρέπει να πληροφορήσουμε τον κόσμο του Βόλου και όλης της Ελλάδας, ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου το μόνο που θέλανε αμέσως μετά τη λήξη του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την ΑΕΛ, ήταν να συγκεντρωθούν έξω από το Στάδιο προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιτυχία της πρόκρισης και να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αυτός ο λόγος φαίνεται ότι αρκούσε για να βγάλουν τα απωθημένα τους και τα αρρωστημένα τους ένστικτα κάποιοι που δυστυχώς φοράνε στολές και με κραυγές, βρισιές, ρόπαλα, δακρυγόνα και άλλον 'εξοπλισμό μάχης' επιτέθηκαν απρόκλητα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεισόδια που όλοι είδαμε. Είναι λοιπόν κρίμα, το 2014 κάποιοι που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει να διασφαλίζουν την ομαλότητα σε δημόσιους χώρους, να είναι τόσο ανεπαρκείς, τόσο στενόμυαλοι και με μηδενική αντίληψη των πραγμάτων και του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκονται.
Austrian Boys
»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...