Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στην FIFA ο Ολυμπιακός

Το γαϊτανάκι ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Λάρισας συνεχίζεται αφού οι «γείτονες» ξεκίνησαν με μεταμεσονύχτια ανάρτηση και η ομάδα μας απάντησε:
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Απ’ ότι φαίνεται ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. 
Όπως κάποτε εν μία νυκτί και κατά παράβαση κάθε νόμου εξαφάνισαν μία εταιρία και μία ομάδα, έτσι τώρα εν μία νυκτί και κατά παράβαση κάθε νόμου δημιούργησαν μία νέα εταιρία. 
Αλήθεια την ξεκάθαρη διάταξη νόμου που ρητά απαγορεύει τη δημιουργία νέας εταιρίας και τη συμμετοχή νέας ομάδας προερχόμενη από το ίδιο ερασιτεχνικό σωματείο, ενώ δεν έχει εκκαθαριστεί η προηγούμενη, πως την ξεπέρασαν οι δημόσιοι λειτουργοί; 
Αυτό το νομικό έκτρωμα πως αλήθεια το επέτρεψαν δημόσιοι υπάλληλοι, που υποχρέωσή τους είναι να υπηρετούν το νόμο; 
Ο αρμόδιος Υπουργός εξαπατήθηκε ή γνωρίζει την παρανομία και την επιτρέπει;
Για να γνωρίζει ο κόσμος, αλλά και για να μην χάσουμε την κοινή λογική, μάθετε ότι όσο υφίσταται η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στα μητρώα του ΓΕΜΗ, άλλη νέα εταιρία δεν μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα. 
Περιμένουμε τα νόμιμα. 

Υ.Γ.: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκτός από την Ελληνική Δικαιοσύνη θα ενημερώσει εντός της εβδομάδας και τη FIFA με επίσημα έγγραφα για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο.»

Η μεταμεσονύχτια ανακοίνωση της Λάρισας:

«Στην πρώτη φάση του κυπέλλου θα αγωνιστούμε οριστικά στο Αλκαζάρ. Στην επόμενη φάση που θα έχουμε αντιπάλους ομάδες της Σούπερ Λίγκα και με....κάποιον τίτλο στην ιστορία τους θα αγωνιστούμε στο Αρένα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...