Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στην Άλλη Μεριά η «πρώτη»!

Με ανοικτή προπόνηση «εγκαινιάζει» την έναρξη προετοιμασίας της η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.Το δελτίο τύπου αναφέρει:
Την προσεχή Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 ξεκινά η νέα μεγάλη πρόκληση για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ , η οποία ως γνωστόν μετά την περσινή έξοχη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, κέρδισε επάξια την άνοδό της και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Η πρώτη προπόνηση των “ερυθρολεύκων” θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη στις 19.30 , στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά, υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη ο οποίος παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο “τιμόνι” των “ερυθρολεύκων”.

Σ' αυτήν αναμένεται να λάβουν μέρος όλες οι αθλήτριες, παλιές και νέες, πλην της Άννας Ταντουρόφσκα η οποία αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Στόχος της ομάδας είναι , βασισμένη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες , να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έχουν κληθεί να δώσουν οι: Νίκη Ζέρβα, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Γεωργία Καποδίστρια, Μίνα Μπακρατσά, Ελένη Παρασχάκη, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Αρτεμισίου, Βιβή Ζαμπάκα, Έλλη Κατσιοπούλου, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Άννα Μαρία-Κοπάνου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Στεφανία Θωμά, Ειρήνη Γκίνο, Εβελίνα Αλεξίου, Ευαγγελία Γούλα

Η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ θα είναι ανοικτή στους δημοσιογράφους και στο κοινό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...