Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Άλλη κλάση!

Ο Ολυμπιακός ,καλός ανά διαστήματα,κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά σε φιλικό παιχνίδι με δύο πανέμορφα γκολ. (βίντεο)
Με ένα καταπληκτικό σουτ του Μπιτάνγκ και μία περίτεχνη ενέργεια του Κούτσι ,οι ερυθρόλευκοι κατέβαλαν την αντίσταση των γηπεδούχων σε ένα παιχνίδι που έγινε με πολύ δύσκολες συνθήκες,κάτω από αφόρητη ζέστη.



Όλοι παγώσαμε στην φάση του 3΄του τραυματισμού του Μπάρμπα.Και αυτό αφού αν το παιχνίδι ήταν επίσημο και τελικά η ποινή του Αρβανίτη δεν εκπέσει,ο Νίκος Παντέλης θα είχε τις εξής επιλογές : είτε να παίξει με έναν εκ των νεαρών Κεσίδη , Καψιώτη ή Παπαιωάννου,είτε να γυρίσει ο Γιαλούσης στο κέντρο και να περάσει ο Ζέρης ως δεξιός μπακ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα πανέμορφο γκολ του Μπιτάνγκ ,ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα... «άπιαστη» στο αριστερό παράθυρο του Τσάμη και ανάγκασε τους 100 ερυθρόλευκους φιλάθλους που αψήφησαν τον καύσωνα του κάμπου ,να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.

Η τοπική ομάδα στο 13΄έχασε μία καλή ευκαιρία όταν μετά από σέντρα,ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κολίτσι αλλά η κεφαλιά που μάλλον...δεν έπιασε αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Ολυμπιακός «κατέβασε» ρυθμούς και οι 400 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν περισσότερο παιχνίδι κέντρου μέχρι την φάση του 39' οπότε ο Χιντζίδης μάρκαρε τον Βουτσιά εντός περιοχής και ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε πέναλτι.Ο Κολίτσι όμως είπε «όχι» στον Σωκράτη Μπουντούρη και μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας στην σωστή γωνία.

Στο β μέρος συνεχίστηκε το μέτριο θέαμα.Ο Ολυμπιακός δεν απείλησε αλλά και οι γηπεδούχοι ήταν σχετικά ακίνδυνοι στο πρώτο μισό αφού προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις με σέντρες που σπάνια βρίσκαν στόχο,ενώ στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου ήταν πιο κινητικοί.
Με μία από αυτές στο 66' ο Βουτσιάς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κολίτσι ,που βρέθηκε εκτός θέσης, ανεπιτυχώς.
Η Καρδίτσα στο 69 ' έκανε ευκαιρία με τον Βουτσιά να φεύγει μόνος του απέναντι στον Κολίτσι μετά από κάθετη μπαλιά,αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού μπλόκαρε την μπάλα στα πόδια του.

O νεοαποκτηθείς Κούτσι χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να δείξει στον Παντέλη πως άξιζε ο κόπος της αναμονής...με μία περίτεχνη ενέργεια βγήκε μόνος του απέναντι στον Μέλκα και δεν δυσκολεύτηκε να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας μας.

Ο Φιλανδός διεθνής έδειξε πολύ κεφάτος και από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι,ουκ ολίγες φορές, παίδεψε τους αμυντικούς της Καρδίτσας.

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι ,Γιαλούσης (82' Καψιώτης) ,Χιντζίδης (61' Μαργαρίτης) ,Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Κορνελάτος, Πινάρες (84' Αραπίτσας), Μαρτίνεθ (52' Ζέρης), Μπιτάνγκ ,Μέζα ,Διαμαντόπουλος (76' Κούτσι)

Καρδίτσα: Τσαμης (46' Μέλκας), Παπαργυρίου (58' Χατζηρίζος), Στάμος (46' Ρόβας) ,Μίχος (46' Μπιτέλης) ,Νίκιτς (2' Υφαντής) ,Οικονόμου,(72' Αδαμόπουλος) Μπουντούρης (63'Κόκκινος) ,Παναγιωτόπουλος (46' Τζέκος), Κουλίδης ,Βουτσιάς ,Μαυριάς



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...