Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Επιμένει στον «ιπτάμενο» Φιλανδό!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στον Βόλο επιθετικό με προϋπηρεσία στην Ελλάδα.
Ο Νιαζί Κούτσι περιλαμβάνεται στους παίκτες με τους οποίους η ομάδα συζητάει τις τελευταίες ημέρες.
Πρόκειται για τον 31 χρονο Φιλανδό στράικερ,τον οποίο ο Ολυμπιακός προσπάθησε και στο παρελθόν να ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Ο Νιάζι Κούτσι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1983 στην πόλη Vučitrn στο Κοσσυφοπέδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία σήμερα ανήκει στο Κόσσοβο. Έχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια και έχει πετύχει 5 γκολ. 

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Φινλανδίας, Αγγλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Σκωτίας, όπως: Λάχτι (53 συμμετοχές-16 γκολ) , Μπέρμιγχαμ Σίτι, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Κρόνινγκεν, , Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ (52 συμμετοχές-11 γκολ) , Στιβενέιτζ, Νταντί και  Τούρκου (21 συμμετοχές-8 γκολ) 

Στη χώρα μας ήρθε πρόπερσι για λογαριασμό του Πανιωνίου με τον οποίο αγωνίστηκε 24 φορές στο πρωτάθλημα και σημείωσε 10 γκολ.

Αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι του 12 "μετά βαΐων και κλάδων"από τον Ατρόμητο με συμβόλαιο ύψους 220.000 ευρώ ,στον οποίο όμως δεν «έδεσε» παρά τις 27 συμμετοχές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μετακομίσει στην Ιταλία και Βερσέλι 1892 με την  οποία στην serie B είχε 8 συμμετοχές.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...