Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ασφαλιστικά ο Ολυμπιακός,ορίστηκε διαιτητής

Με ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης απάντησε ο Ολυμπιακός στον ορισμό διαιτητή για τον αγώνα της Τετάρτης.Έτσι αύριο το δικαστικό μέτωπο που άνοιξε ο Ολυμπιακός είναι διπλό.

Στην επιτροπή Εφέσεων θα εκδικαστεί η ένσταση του Ολυμπιακού ,ενώ στο Εφετείο Αθηνών θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Για το θέμα δηλώσεις έκανε στον ΣΠΟΡ Fm Μαγνησίας ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κος Ξηρός ο οποίος σημείωσε: 

«Η υπόθεση θα εξεταστεί την Τετάρτη στην Επιτροπή Εφέσεων. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν δύο ΠΑΕ ΑΕΛ, μία υπό εκκαθάριση και μία συσταθείσα. Για τον Ολυμπιακό Βόλου και για το νόμο, λειτουργούν παράνομα. Αν γίνει δεκτή η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το παιχνίδι δεν θα γίνει και θα κατοχυρωθεί στην ομάδα του Βόλου. Αν απορριφθεί, τότε θα διεξαχθεί κανονικά.

Η απόφαση αναμένεται αύριο το βράδυ ή το αργότερο την Πέμπτη. Εμείς ζητάμε την εφαρμογή της νομιμότητας. Αν θα γίνει, είναι άλλο θέμα. Αν η υπόθεση δεν ευδοκιμήσει υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν θα είναι γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει δίκαιο. Θα ενημερώσουμε τη ΦΙΦΑ για το ζήτημα αυτό που δεν έχει να κάνει με την κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λάρισας, αλλά με την επιβολή της νομιμότητας
».

Η ΕΠΟ εν τω μεταξύ όρισε διαιτητές για τον αγώνα.Ο Καραντώνης από την Ημαθία μαζί με τους Πάτρα (Μακεδονία) και Κελάζογλου (Χαλκιδική) θα διευθύνουν τον αγώνα αν τελικά αυτός γίνει την Παρασκευή.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...