Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Στο πλευρό της διοίκησης

Ο ΣΦΟΒ εξέδωσε ανακοίνωσε αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.
Διαβάστε την:

«Έγινε κι αυτό. Η ΠΑΕ της Λάρισας με δύο ΑΦΜ. Με ανοχή και σιωπή κάποιων κυβερνητικών και όλων αυτών που πολεμάνε τον Ολυμπιακό μας. Από ΕΕΑ, από ΕΠΟ, μέχρι και κάποιους ξεχασμένους υπαλλήλους νοσταλγούς των Γερουλάνου, Παπανδρέου.

Το έχουμε πει ότι με το τρίπτυχο, δυνατή ομάδα με ισχυρή Διοίκηση, συσπειρωμένο κόσμο και γερή και σκληρή έδρα θα αντιμετωπίσουμε όλο το εχθρικό μέτωπο.

Καλούμε τη διοίκηση την υπόθεση της ΑΕΛ να την τρέξει μέχρι τέλους. Μέχρι τη FIFA, διότι εδώ δυστυχώς θα χαθεί το δίκιο μας και η ισονομία.

Να τρέξει μέχρι τέλους επίσης την ποινική δίωξη και τις αγωγές για τον αφανισμό μας το 2011. Το χαρτί του Υπουργείου και της ΕΠΟ ότι δεν παίξαμε το 2011-2012 από ακραία πολιτική παρέμβαση είναι το διαβατήριο για την δικαίωσή μας.

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια άσκοπα χωρίς να γίνει κάτι. Ο Ολυμπιακός μας δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Αντίθετα, οι εχθροί μας θα βλέπουμε εφιάλτες στα όνειρά τους.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, όλη η πόλη του Βόλου και η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στη διοίκηση και τη στηρίζουν στις επιλογές της.

Τέλος συγχαίρουμε εγκάρδια τον Γιάννη Τόλια για την προαγωγή του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή και του ευχόμαστε επιτυχίες».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...