Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Γρήγορος και...«άσφαιρος»!

 Ακόμα ένα «προπονητικό» φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός στα Χάνια.(βίντεο & φώτο)

Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία ,αλλά η επιθετική δυστοκία δείχνει να είναι τελικά ένα διαχρονικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.
Το 0-0 με την Τρίγλια Ραφήνας ,ομάδας Γ' Εθνικής ,άφησε καλές εντυπώσεις,αλλά και προβληματισμό για το γκολ που έρχεται δύσκολα.


Με μοναδικούς επιθετικούς τους Ντινόπουλο και Διαμαντόπουλο ,οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις πολλές μπαλιές που βγήκαν από τον άξονα.

Η άμυνα της ομάδας δεν είχε κάποιο πρόβλημα, με τους παίκτες της Ραφήνας να απειλούν την εστία του Χρυσοστομίδη ελάχιστες φορές και τον νεαρό τερματοφύλακα να μην χρειάζεται ουσιαστικά να κάνει κάποια απόκρουση.

Ο Ολυμπιακός άρχισε επιθετικά το παιχνίδι με δημιουργούς τους Πινάρες και Νικολιά οι οποίοι «έβγαλαν»μπαλιές στον Ντινόπουλο ,ο οποίος δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Οι ερυθρόλευκοι με μικρά διαλείμματα ,κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και παρά το εξαιρετικά μικρό γήπεδο,η ομάδα κατάφερε να έχει ταχύτητα στο παιχνίδι της.

Οι ευκαιρίες για γκολ ήταν αρκετές στο υπόλοιπο του ημιχρόνου...
Στο 31' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πινάρες η μπάλα «έγλειψε» το δοκάρι του Μένιου.
Στο 36' σουτ του Μπιτάνγκ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Νικολιά ,κατέληξε λίγο άουτ.
Στο 38' μετά από γέμισμα του Πινάρες και ένα δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ, ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 43' ο Μπιτάνγκ έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ,όταν ο χαφ του Ολυμπιακού έκλεψε την μπάλα ,αλλά το πλασέ του έσωσε ο Μένιος.

Το β μέρος άρχισε έτσι όπως τελείωσε με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό και πάλι από τον Μπιτάνγκ.Ο Νικολιάς έκανε όμορφο μπάσιμο ,ο Μπιτάνγκ πέρασε ακόμα και τον τερματοφύλακα,αλλά είχε φύγει πολύ πλάγια για να μπορέσει να πλασάρει εντός εστίας.

Στο 64΄ ο Μέζα «άδειασε» όλη την άμυνα της Ραφήνας ,πάσαρε στον Διαμαντόπουλο ,ο οποίος όμως σούταρε λίγο άουτ.

Στο 82' το σουτ του ο Κορνελάτος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μένιου.


Ο Γιαλούσης αποχώρησε νωρίς τραυματισμένος στο κεφάλι,χωρίς να είναι πάντως κάτι το σοβαρό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κατέκλυσε κάθε λοφίσκο γύρω από το γήπεδο με περίπου 400 άτομα να δίνουν και πάλι το παρών.

Ολυμπιακός Βόλου: Χρυσοστομίδης , Ζέρης (76' Σαμαράς) ,Μαργαρίτης ,Γιαλούσης (28' λ.τ. Αρβανίτης) , Μπάρμπας (46' Κεσίδης) , Ρόκας (46' Κορνελάτος) , Πινάρες (73' Μακρυδημήτρης), Μαρτίνεθ (46'Μέζα), Νικολιάς (63' Μπόρας) ,Μπιτάνγκ (86' Αραπίτσας) , Ντινόπουλος (46' Διαμαντόπουλος)

Τριγλία Ραφήνας: Μένιος , Γκίκας ,Ντούμπερετ , Κορώνης ,Τόσκας ,Σκαφίδας (Λάσκαρης) , Χρυσάφης (55' Λάσπαντζης), Μειμέρογλου ,Τσέπας ,Γιάχαεβ, , Βεστάκης, Σταμπέλος






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...