Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός μας ενώνει όλους!

Δυναμικό παρόν αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού την Δευτέρα στην πρώτη της ομάδας.
ΠΑΕ και οργανωμένοι με ανακοινώσεις τους καλούν τον κόσμο στο ΕΑΚ μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΕΑΚ Βόλου. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει την πορεία του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όλοι να είμαστε εκεί. Ενωμένοι, να χειροκροτήσουμε τους νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και να δώσουμε το σύνθημα εν όψει της νέας χρονιάς.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «πρώτης» θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με μέλη των οργανωμένων συνδέσμων. Τίποτα δεν χωρίζει διοίκηση και οπαδούς. Αντίθετα η ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου μας ενώνει όλους.


Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα στις 16.30 σε προσυγκέντρωση στα γραφεία του Συνδέσμου μας για να μεταβούμε μαζικά στη πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να καλωσορίσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές και να δείξουμε με πάθος και δυναμική τη στήριξη μας στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, ότι έχουν ξεκινήσει νέες εγγραφές στο Σύνδεσμο μας, καθώς επίσης και ότι τα ήδη υπάρχοντα μέλη θα πρέπει άμεσα να ανανεώσουν την εγγραφή τους.
Η ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη στο Σύνδεσμο των Austrian Boys είναι απαραίτητη και υπόθεση όλων μας, προκειμένου να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας για διαρκή στήριξη στην ομάδα, αλλά και να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο όλα αυτά που έχουμε «χτίσει» μαζί εκεί στην Αγίου Δημητρίου».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...