Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ντροπή σας ρουφιάνοι!

Ο Σιδηρόπουλος  «έσφαξε» τον Ολυμπιακό απροκάλυπτα και χάρισε τον αγώνα στην Ξάνθη του Πανόπουλου.
Το διαιτητικό τρίο δεν είχε καμία αναστολή.Σφύριξε ανύπαρκτα φάουλ΄κλείνοντας τον Ολυμπιακό στην περιοχή του , δεν είδε κανένα πέναλτι σε αμφισβητούμενο σπρώξιμο στον Μόχνε και ολοκλήρωσε το εγκλημά του κατοκυρόνοντας γκολ οφ-σάιτ της Ξάνθης.


Συγκλονιστικός ο λαός του Ολυμπιακού στήριξε μέχρι τέλος την ομάδα.
5.000 κόσμος κέρδισε την μάχη της κερκίδας και έβαψε τον Χαριλάου ερυθρόλευκο.



To παιχνίδι στο α' μέρος πήγαινε ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει ο Ολυμπιακός.Η ομάδα μας άφησε την πρωτοβουλία στους Ξανθιώτες οι οποίοι παρά την υπεροχή δεν δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γκίτκου, και περίμενε να «χτυπήσει» όταν η αργή άμυνα των παικτών του Πανόπουλου έκανε το λάθος.

Η ευκαιρία μας δόθηκε δύο φορές με τον Πινδώνη και με τον Νικολιά για να έρθει η γκολάρα του Γκούρμα στο 34΄ με απευθείας σουτ εκτός περιοχής.
Η ομάδα μας έπειτα έλεγξε απόλυτα την ροή του παιχνιδιού και ήθελε να πάει στα αποδυτήρια κρατώντας το πολύτιμο προβάδισμα.
Ο Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του είχαν διαφορετική γνώμη.Έτσι σε καθαρό κόψιμο της μπάλας του Μελίσση πάνω στον Κάλβο ο ρέφερι ανακάλυψε φάουλ και κάρτα και μάλιστα στο...4ο λεπτό των 3λεπτων κλαθυστερήσεων!

Το έγκλημα ολοκλήρωσε ο βοηθός όταν στην σέντρα που ακολούθησε ο Γούτας από θέση δύο μέτρα οφσάιτ ,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασθενή απόκρουση του Γκίτκου.

Ο Ολυμπιακός στο β μέρος βγήκε μουδιασμένος αλλά αναθάρρησε γρήγορα μετά την σωστή αποβολή του Μάνταλου.Το επόμενο διάστημα ήταν καθοριστικό αφού η ομάδα αντί να κυνηγήσει το παιχνίδι «κάθισε» και ο Παντέλης έκανε την λάθος εκτίμηση να περιμένει και να πάει το παιχνίδι στην παράταση.Έτσι άργησε πολύ με τις αλλαγές και σε μία αντεπίθεση της Ξάνθης ο νεαρός Ράνος νίκησε τον Μελίσση και έβαλε μπροστά την ομάδα του Πανόπουλου.

Και όμως ο Ολυμπιακός στα τελευταία 10 λεπτά θα μπορούσε όχι μόνο να ισοφαρίσει ,αλλά και να πάρει το παιχνίδι αν ο Ιωάννου δεν έχανε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες.



Κίτρινες κάρτες: 43' Ρόκας, 45'+3 Μελίσσης, 47' Αρβανίτης – 83' Ράνος, 87' Παΐτο, 90'+5 Ντε Γκουζμάν, 90'+7 Κυριακίδης

Κόκκινες κάρτες: 48' Μάνταλος


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης (86' Κατσίκης), Μόνχε (86' Ιωάννου), Νικολιάς (77' Μπρέσκα), Γκούρμα.
SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο (90'+2 Χοσέμι), Μάνταλος, Μαρίν (54' λ.τρ. Ράνος), Μάρτινς Παΐτο (90' Βάλλας), Σολτάνι.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου η οποία εκδόθηκε στο ημίχρονο: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να παραιτηθεί άμεσα και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος – μαριονέτα της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη της διαιτησίας στο μπαράζ του Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με 10λεπτη καθυστέρηση όπως το επιτρέπει ο κανονισμός και την Δευτέρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ζητήσει ακρόαση από την εισαγγελία για να καταθέσει αυτά που γνωρίζει για όλο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.
Και ας αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας! Αρκετά χορτάσαμε με τους δήθεν εξυγιαντές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Να τους χαίρεστε!»




Δηλώσεις:

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Γιάννης Κατσίκης τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου άξιζε να πάρει τη νίκη και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
«Το γκολ της Ξάνθης ήταν δύο μέτρα οφσάιντ. Να το χαίρονται αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι και θεωρώ πως έπρεπε να βάλουμε εμείς ένα γκολ και να κερδίσουμε, όχι η Ξάνθη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος.


Απογοητευμένος και αδικημένος από το τελικό 2-1 δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντελής, μετά την ήττα από τη Skoda Ξάνθη. 

«Νομίζω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα. Για μένα ήταν καθοριστικό το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γιατί αν πηγαίναμε με προβάδισμα στα αποδυτήρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το αριθμητικό πλεονέκτημα, βγήκαμε μαζικά να βάλουμε ένα γκολ, αλλά σε μια ολιγωρία δεχτήκαμε το γκολ από την Ξάνθη. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει τη δύναμη να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Αργότερα στην συνέντευξη τύπου είπε:

«Νομίζω πως σήμερα ήμασταν ιδανικοί αυτόχειρες στο ματς. Τη νίκη εμείς τη χαρίσαμε στη Ξάνθη. Είχαμε καλύτερη παρουσία σ' όλο το ματς. Δυστυχώς μ' ένα ανύπαρκτο φάουλ και μ' ένα γκολ οφσάιντ ισοφαριστήκαμε σ' ένα πολύ καθοριστικό σημείο. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πρακτικά όμως δεν κάναμε καλή διαχείριση και αν και αλλάξαμε σχηματισμό σε μια "κρύα" φάση, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από τη Ξάνθη. Αντιδράσαμε και πάλι, πιέσαμε κάναμε δύο ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο. Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για το Βόλο γιατί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έφτασε στη βρύση και δεν ήπιε νερό. Ο Ολυμπιακός θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα επανέλθει εκεί που αξίζει. Συχαρητήρια και στη Ξάνθη για την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι του χρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία.

Μεγάλο θέμα ήταν πως η ομάδα είχε τέσσερα η πέντε χειρουργεία σε διάστημα 15 ημερών ενώ χάσαμε και δύο πέναλτι στο 95'. Επίσης η ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τη Νίκη μας έκανε κακό. Δεν υπήρχε καλή διαχείριση απ' όλους μας. Η ομάδα εφησυχάστηκε επειδή ξεκίνησε με το μπόνους των έξι βαθμών. Πολλές άσχημες συμπτώσεις όμως της στοίχισαν την άνοδο.»

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός ανέφερε:
«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας. Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα χάσαμε πέρυσι την άνοδο σε δύο ματς και φέτος στο ματς με τη Ξάνθη. Όσοι είμαστε από πέρυσι είναι ακόμη πιο επίπονο. Όμως, είμαι ευτυχισμένος γιατί ανήκω σε μια ομάδα που προσπάθησε και πέρυσι και φέτος. Δεν φάνηκε η διαφορά της Φούτμπολ Λιγκ από τη Σούπερ Λιγκ.

Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Δεν ευτυχήσαμε όμως να έχουμε έναν άλλο διαιτητή. Ο διαιτητής ήταν ο τελικός νικητής του αγώνα. Στο 46' δεχτήκαμε ένα γκολ οφσάιντ. Ο Βόλος έδειξε πως ανήκει στη Σούπερ Λιγκ. Είναι κρίμα που έχασε και φέτος την άνοδο»









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...