Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Όχι άλλα ψαροχώρια στην Super League

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Ριζόμυλο.
Διαβάστε την παρακάτω:


«Η ατυχία (και θέλουμε να ελπίζουμε πως μόνο αυτή και όχι άλλοι λόγοι) έφερε τα πράγματα έτσι, ώστε ο εκτός έδρας αγώνας με τη Νίκη Νέας Ιωνίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να είναι ένα <<παιχνίδι δίχως αύριο>> για την ομάδα μας, στο οποίο η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κρίνεται επιβεβλημένη στην πορεία για την άνοδο στη Super League. Οι παράγοντες που οδήγησαν ως τώρα σε πολλά αρνητικά αποτελέσματα, παρά  το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου τερμάτισε στην κορυφή του Νότιου Ομίλου της Football League, ποικίλουν. Οι ευθύνες ανήκουν σε πολλούς. Όμως, δεν είναι η στιγμή να αναλύσουμε το θέμα αυτό!

Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την <<καβαλημένη λόγω συγκυριών>> ομάδα της Νέας Ιωνίας και όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι με στόχο το <<διπλό>> που θα δώσει τέλος στα θετικά αποτελέσματα που πετυχαίνει η <<κομμώτρια>> με το γνωστό (σε όλη την Ελλάδα πλέον!) <<σύστημα της κράμπας>>, με το οποίο κατάφερε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της (σε ποια;;;) να πάρει <<διπλό>> από το αφεντικό της Μαγνησίας (με σύστημα <<33 κράμπες - 17 λεπτά ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο>>) και το οποίο καλείται <<καραγκιοζιλίκι>> από τα πιτσιρίκια του Φωστήρα, ενώ <<φιλοσοφία>> από προπονητές άλλων ομάδων!

Δυστυχώς, στον αγώνα δεν θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να <<κάνει έδρα>> του το Πανθεσσαλικό, να στηρίξει την ομάδα και να δει όλη η Ελλάδα ποια ομάδα έχει τον κόσμο και τη δυναμική, ώστε να βρίσκεται (μόνιμα) στη Super League. Καλούμε τους παίχτες της ομάδας να αγωνιστούν ως ΟΜΑΔΑ και ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να αποσπάσουν τη νίκη από τη <<ντροπή της Μαγνησίας>>, η οποία θα δώσει τεράστια χαρά στον κόσμο και θα σημάνει την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την άνοδο στη Super League!

Και όλα αυτά, διότι:
1. Είναι αδιανόητο να αποδίδει αιωνίως το <<σύστημα της κράμπας>> εις βάρος ποιοτικότερων ομάδων, όπως στο ΕΑΚ (όταν φιλοξενήσαμε την <<αιώνια φιλοξενούμενη>> της Μαγνησίας).
2. Είναι αδιανόητο να γεμίσει κι άλλο η Super League συνοικιακές ομάδες και <<ψαροχώρια>>.
3. Είναι αδιανόητο να τίθεται θέμα ως προς το ποιος είναι το αφεντικό του Βόλου και της Θεσσαλίας γενικότερα.
4. Είναι αδιανόητο να μην ανέβει φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου στην κατηγορία που ανήκει και βρώμικα εκδιώχθηκε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας, η οποία ΠΡΕΠΕΙ να δώσει και ΘΑ δώσει απαντήσεις στην ομάδα της κράμπας, αποδεικνύοντας ότι... καρναβάλι ήταν και πάει!!!

ΥΓ1. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τεράστιο σύνδεσμο των Austrian Boys, ο οποίος είναι αδιανόητο να είναι κλειστός, καθώς πάντα βρισκόταν κοντά στην ομάδα (από το Europa League ως και το πουθενά). Καλούμε την ΠΑΕ να το λάβει σοβαρά υπόψη!

ΥΓ2. ΒΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ... ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ Γ*** ΤΑ ΜΕΜ**** !!!

ΥΓ3. Τελειώστε την κομμώτρια τη Νίκη και ΜΗΝ τη στείλετε εκεί που ΔΕΝ ανήκει (βλέπε Super League!)...

ΥΓ4. ΑΝΤΕΠΙθΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ!!!»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...