Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Νίκη Ν.Ι. - Ολυμπιακός Βόλου pregame

Η ομάδα της πόλης θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως η ήττα από τους αιώνιους «φιλοξενούμενους» της βολιώτικης γης ήταν τυχαία.


Η μπάλα κάνει παιχνίδια...Έτσι το φετινό παράδοξο των play-off είναι πως η συνοικιακή που χρωστά σε όποιον μιλάει ελληνικά ,παίζοντας κατά γενική ομολογία αντιποδόσφαιρο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι είναι με την πλάτη στον τοίχο εδώ και αρκετές αγωνιστικές.Παρά ταύτα η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και οι παίκτες τουλάχιστον παίζουν με πάθος για την νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές και μόνιμες απουσίες.Μετά το σοκ των τραυματισμών του Καπετάνου και του Κωστούλα,ήρθε αυτός του Σταμάτη Καρρά που θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 6 μήνες.Ο Κατσιαρός πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αφού ξεκίνησε προπονήσεις,ενώ ο Στάθης Ρόκας κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να προλάβει αλλά πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει.

Η ομάδα του Βοσνιάδη που έχει κάνει την κράμπα...τέχνη έχει ως μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Μπακάλη και αμφίβολο τον Σουλίδη.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης που δήλωσε πως η συνοικιακή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ομάδες 100 φιλάθλων ,αφού σύμφωνα με τον πρόεδρό της έχει πάνω από...400 ,αποφάσισε να κάνει κλειστές προπονήσεις μη τυχόν και διαρρεύσει το...μυστικό της επιτυχίας του.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα διευθύνει ο αθηναιός Καλογερόπουλος ,διαιτητής αξιολογημένος.Ο συγκεκριμένος ρέφερι δεν έχει ξανασφυρίξει σε παιχνίδι της ομάδας μας.Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης και Τσιωλάκης από Μακεδονία και Αθήνα.

Στο Πανθεσσαλικό δεν θα βρεθούν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οργανωμένα.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αρκετοί μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στις κερκίδες του Σταδίου.Άλλωστε αν περίμενε ο Πάτσης τους 436 του...Λεωνίδα να τον ξελασπώσουν ,μάλλον θα είχε επιστρέψει στα χωρία της Λάρισας...

Υπάρχουν βέβαια και βολιώτες που δεν θέλουν να δώσουν τα ωραία τους ευρώ για να ξεχρεώσουν οι μπαταξήδες...

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.


  • Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για την αυριανή αναμέτρηση με τη Νίκη. 
Αυτοί είναι οι εξής: Γεωργίου, Σταυράκης, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κριστομπάλ, Μπρέσκα, Νικολιάς, Μόνχε, Καρίλ, Γκούρμα, Ιωάννου, Κατσίκης, Ζέρης, Κόμνος, Ντινόπουλος, Παπανικόλας.

  • Απαγορεύτηκε η μετακίνηση ακόμα και μεμονωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
  • Με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε συγκέντρωση στην συμβολή του Περιφερειακού με την Ιωλκού προκειμένου να εμψυχώσουμε όλοι μαζί την αποστολή της ομάδας 

Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων μέχρι και πριν από την σέντρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...