Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τελικός στην Κρήτη (pregame)

Στιγμές «deja vu» ζει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας.Πέρσι η Μυτιλήνη ,φέτος τα Χανιά.
Οι ομοιότητες του αγώνα -τελικού που θα δώσει ο Ολυμπιακός στα Χανιά την Κυριακή,πολλές.Η διαφορά ,μία και ουσιαστική.Ακόμα και αν καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ,το έπαθλο δεν θα είναι η απευθείας άνοδος στην Σούπερ Λίγκα ,αλλά το μπαράζ με την Ξάνθη.

Η ομάδα μας έχει τις συνήθεις απουσίες των Καρίλ, Κριστομπάλ, Καπετάνου, Κωστούλα και Καρρά ενώ σε αυτές προστέθηκε και του τιμωρημένου Μόνχε. Ο Αρβανίτης θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Αιγινιακό θα υπάρχει η επιστροφή του Γιαλούση.
Έτσι η ενδεκάδα δεν θα έχει αλλαγές με μοναδική ίσως την προώθηση του Πινδώνη στα αμυντικά χαφ και του Γιαλούση στο κέντρο της άμυνας.

Οι παίκτες μας θα πρέπει να προσέξουν τις «σημαδεμένες» κάρτες ,αφού «μετράνε» και εκτίονται στο μπαράζ.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει δύο αποτελέσματα,αφού και με ισοπαλία είναι σίγουρος τρίτος.Πάντως στο βάθος του μυαλού των παικτών θα πρέπει να βρίσκεται και το τρίποντο σε περίπτωση που ο Πάτσης δεν προλάβει να «συνεννοηθεί» με τους Ηρακλειδείς ,αν και στραβοπάτημα της ομάδας της Νέας Ιωνίας θεωρείται απίθανο.

Τα Χανιά αντιμετωπίζουν από την πλευρά τους το παιχνίδι ως τελικό.Αναμένουν τον κόσμο να βοηθήσει,αν και το γήπεδο των Περιβολίων δύσκολα θα γεμίσει.Η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει μπράβους δίκην Καλλονής είναι μικρές,αλλά η διοίκηση θα πρέπει να είναι έτοιμη για τα πάντα.
O Σεροπιάν δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τσατσαρή ενώ ο Παγώνης προς το παρών είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.

  • Ο Γιώργο Δασκαλόπουλος από την Κόρινθο ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι με βοηθούς τους Καρσιώτη και Σωτηρόπουλο.
  • Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριο Μπρέσκα.Ο χαφ του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων.Σε κάθε περίπτωση θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που αναχωρεί αύριο για τα Χανιά και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Αναχώρησε για την Κρήτη η αποστολή της ομάδας:

  • Μπρέσκα, Γκούρμα, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Ζέρης, Ιωάννου, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κόμνος, Μελίσσης, Μπόρας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Πινδώνης, Ρόκας
  • 2500 εισιτήρια έχουν πουληθεί μέχρι τώρα σύμφωνα με την ΠΑΕ των Χανίων.Οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου αφού δεν έχουν δει την ομάδα τους στην μεγάλη κατηγορία.
  • Ένταση δημιουργήθηκε το μεσημέρι έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής της ομάδας ,όταν μερικές δεκάδες φιλάθλων των Χανιών μαζεύτηκαν να αποδοκιμάσουν τους ερυθρόλευκους παίκτες μας.Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας,αλλά και του Δημάρχου Βόλου κου Μπέου.



H παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...