Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τα ρέστα μας στο Καυτατζόγλειο (pregame)↻

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο θα παίξει τα...ρέστα του με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Η αποστολή....
Ο ρεαλιστικός πλέον στόχος για την ομάδα είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης ,αφού για την απευθείας άνοδο πρέπει να έρθουν τα πάνω...κάτω.
Σε κάθε πάντως περίπτωση η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το τρίποντο αφού μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν.

Παρά την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων οι Austrian Boys έχουν ανακοινώσει οργανωμένη εκδρομή.H αστυνομία πάντως δεν έδωσε το πράσινο φως στην πρωινή σύσκεψη της Πέμπτης.Έτσι από πλευράς Ηρακλή θα δοθούν μόνο προσκλήσεις.

Ο Ηρακλής δεν είναι αδιάφορος αφού βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την ομάδα μας και με νίκη θα μας ξεπεράσει στην βαθμολογία,αφού θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.Δεν θα έχει τους Πορτουλίδη και Χουάντερσον που αποβλήθηκαν στο Αιγίνιο,ενώ Ζάχορα και Σιατραβάνης είναι αμφίβολοι.

O Παντέλης δεν έχει στην διάθεσή του τους μόνιμους τραυματίες Καρρά , Καπετάνο, Κωστούλα ,Κριστόμπαλ καθώς και τον Γιαλούση που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του.
Αμφίβολος είναι ο Μελίσσης που πάντως έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.


  • O Aρβανίτης θα πάει Θεσσαλονίκη αφού αποφασίστηκε να εκτίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια,με Αιγινιακό και Χανιά.
  • Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτατζόγελιο.
Ο Μάνταλος θα έχει για βοηθούς τους Ακρίβο και Ελευθερίου από την Αθήνα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κιουτζένης από την Καβάλα. 
  • Αντικατάσταση του ρέφερι ζήτησε ο Ηρακλής από την ΚΕΔ.
  • Πολύ δύσκολο είναι πλέον να προλάβει ο Μελίσσης αφού δεν «έβγαλε» την προπόνηση της Πέμπτης.Το ίδιο ισχύει και με τον Καρίλ.


  • Με τον Χρήστο Μελίσση στην αποστολή αναχώρησε ο Ολυμπιακός.Ο Καρίλ για ακόμα μία φορά έμεινε εκτός!

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Νίκος Παντελής είναι οι εξής: Αρβανίτης, Πινδώνης, Kατσίκης, Mελίσσης, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Ρόκας, Ιωάννου, Γκίτκος, Γκούρμα, Κόμνος, Ζέρης, Μπρέσκα, Μόνχε, Γεωργίου, Νικολιάς, Κεσίδης, Nτινόπουλος, Κολημήτρας, Μπόρας


  • H KΕΔ δεν ασχολήθηκε καν με το αίτημα του Ηρακλή για αλλαγή του ρέφερι.Μάλιστα κύκλοι της ΚΕ κάνουν λόγο για απέλπιδα προσπάθεια επιρροής του διαιτητή από τους Θεσσαλονικείς. 
  • H αποστολή του Ηρακλή: Κηπουρός, Κολίτσης, Κοντέων, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Παληγεώργος, Τάι, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Σκόρτσα, Χιονίδης, Κραγιόπουλος, Σαράφογλου, Αποστολίδης

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και πριν από την σέντρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...