Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο πονηρόβλαχος ξαναχτυπά!

Νέο παραλήρημα Πάτση που μπέρδεψε σε συνέντευξή του ποδόσφαιρο και πολιτική.
Και τι δεν ακούσαμε σε σημερινή συνέντευξη του γνωστού κλαρινογαμπρού της Λάρισας.
Μετά τις παροιμιώδεις κατηγορίες για...φουσκωτούς στην Κέρκυρα (η παρακάτω φώτο είναι από το Πανθεσσαλικό και στο παιχνίδι Νέας Ιωνίας - Ολυμπιακός για να μην μπερδεύεστε...)....
...ο κος Πάτσης συνεχίζει να βλέπει συνωμοσίες.Έτσι αφού ,αν και δημότης κάποιου χωριού στην Λάρισα,εξέφρασε άποψη για τον Δήμο Βόλου παροτρύνοντας τους 436 + τα διαρκείας  νικιώτες να ψηφίσουν Πατσιαντά, άφησε υπόνοιες και πάλι για τον Ολυμπιακό.

Έτσι ανέφερε πως ο Φωστήρας θα έρθει να παίξει τον...γύρο του θανάτου στο Πανθεσσαλικό λόγω...εξωαγωνιστικών παραγόντων.«Κάποιοι άλλοι ανταγωνιστές μας ασχολούνται και αυτοί με αυτό το παιχνίδι και δεν ασχολούνται μόνο με το δικό τους» ,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παιχνιδάκι του κλαρινογαμπρού είναι γνωστό!Να προσπαθήσει από την μία να φανατίσει τους ουρακοτάγκους της κερκίδας και από την άλλη να δημιουργήσει στους παίκτες του Φωστήρα την ψευδαίσθηση πως οφείλουν να είναι αδιάφοροι για να μην «στιγματιστούν».

Ο κύριος Πάτσης σαφώς έχει συνηθίσει να απευθύνεται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης.Αν η σπέκουλα που κάνει ισχύει αν μη τι άλλο θα έπρεπε να μας εξηγήσει για ποιον λόγο οι αόρατοι ανταγνωνιστές που επιβουλεύονται το καφενείο του δεν έκλεισαν και ένα ξενοδοχείο στα παιδιά του Φωστήρα να είναι ξεκούραστοι και έρχονται στον Βόλο για το παιχνίδι αυθημερόν , δίκην μονοήμερης σχολικής εκδρομής....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...