Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γράφετε εσείς

Ήταν Οκτώβριος του 1980
Παίζουμε στο ΕΑΚ με την Καλαμαριά κι εγώ είμαι άρρωστος με 40 πυρετό!


Από το πρωϊ έστυβα πορτοκάλια έπαιρνα χάπια κουκουλώνομαι και πάω γήπεδο.

Κι εκεί τι να δω? Μια απαράδεκτη εμφάνιση και ισοπαλία με κάτω τα χέρια.. έσκισα διαρκείας και δεν ξαναπάτησα στο γήπεδο για 10ετίες!

Ώσπου ήλθε ο Αχιλλέας και ξανακόλησα το μικρόβιο!

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξανανιώσω την αίσθηση να μην θέλω να πάω γήπεδο αλλά δυστυχώς την ένοιωσα χτες!


Και μιλάμε κύριοι για φίλαθλο που έχει γράψει ατέλειωτα χιλιόμετρα για αυτή την ομάδα!
Δεν θέλω να κάνω τον πολύξερο δεν θέλω να καταλογίσω ευθύνες δεν θέλω να βρίσω όμως αγαπητοί μου εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις μήπως πρέπει να το δείτε λιγάκι αλλοιώς?


Πώς? Υπάρχει και το Μea Culpa! Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι κάποια στιγμή τα λάθη σου να γυρνάς σελίδα και να προχωράς...

Λιγότερη έπαρση και μεγαλύτερη  σεμνότητα δεν βλάπτει..
Δείτε πιο κάτω τι δήλωση έκανε ο.. επάρατος Αλαφούζος και παραδειγματιστείτε!

"Mea culpa από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος με γραπτή δήλωση ζήτησε συγγνώμη για τη λανθασμένη όπως εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε εκτίμησή του να διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο παράγοντας των «πρασίνων» ζήτησε συγνώμη από το φίλαθλο κοινό της ομάδας, την τεχνική ηγεσία της και τους ποδοσφαιριστές, καθώς η πρωτοβουλία του είχε ως αποτέλεσμα τα επεισόδια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας.
Η δήλωση Αλαφούζου στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού αναφέρει:
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η εκτίμησή μου για το επόμενο βήμα, που οφείλουμε να κάνουμε όλοι μαζί, αποδείχτηκε υπεραισιόδοξη.
Η καλή και σωστή πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, να προσκληθούν στο γήπεδό του οπαδοί των αντιπάλων, στο χθεσινό παιχνίδι, δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη.
Είναι προφανές πως δεν θα επανέλθω μέχρις ότου βεβαιωθούμε ότι οι συνθήκες συνύπαρξης στη μεγάλη γιορτή, που είναι το ποδόσφαιρο, έχουν οριστικά βελτιωθεί».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...