Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Όλοι μαζί στην μάχη

Με πιο σωστή διαχείριση και διαφορετική φιλοσοφία ο Ολυμπιακός μπορεί να «ανέβει» σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κο Δημήτρη Καραγιάννη.



Αναλυτικά ο πρόεδρος της ομάδας είπε σε συνέντευξη που έδωσε στον SporFm Βόλου:

Για το που εντοπίζεται το πρόβλημα...

«Αν είχαμε εντοπίσει με ακρίβεια το πρόβλημα θα το είχαμε λύσει κιόλας. Ίσως υποτιμήσαμε τους αντιπάλους και μάλλον έπαιξε ρόλο πως ξεκινήσαμε με νίκη επί του πιο δύσκολου ίσως αντιπάλου, την Κέρκυρα. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η ήττα από τη Νίκη Βόλου ίσως έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά για την μετέπειτα πορεία. Ίσως θα έπρεπε να κυνηγήσουμε την ισοπαλία, μετά το γκολ της Νίκης και όχι τη νίκη γιατί μας κατέβαλλε η απογοήτευση.

Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δούμε τα παιχνίδια ένα – ένα και με σωστή διαχείριση να φτάσουμε στο στόχο. Σε ορισμένα ματς υπάρχει και η ισοπαλία. Μη ξεχνάμε πως με ισοπαλία δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Με διαφορετική στρατηγική και συν τα χαμένα πέναλτι θα ήμασταν πέντε βαθμούς μπροστά».

Για τη λύση του συμβολαίου του Δεινόπαπα...

«Για τον Δεινόπαπα χτύπησε καμπανάκι στο ματς με τον Φωστήρα, με την κόκκινη κάρτα. Η αδιαφορία του στα επόμενα παιχνίδια ήταν η αιτία να απομακρυνθεί ο ποδοσφαιριστής.
Το ρόστερ μας συνεχίζει να είναι μεγάλο και δεν θα έχουμε πρόβλημα παρά τις απουσίες που προκύπτουν. Υπάρχουν αντάξιοι ποδοσφαιριστές να καλύψουν κάθε κενό».

Για το ότι η ομάδα δεν σημειώνει γκολ...

«Το θέμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι στην τελική προσπάθεια. Με τα Χανιά η ανάπτυξη της ομάδας ήταν ορθόδοξη. Πλαγιοκοπήσαμε και μπήκαμε στην αντίπαλη περιοχή πολλές φορές και με ορθό τρόπο. Δε νομίζω πως είναι θέμα ψυχολογικό. Πρέπει οι παίκτες που έχουν το ρόλο του σκοραρίσματος να κάνουν τη δουλειά τους».

Για τον Κοκότοβιτς...

«Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της ομάδας. Αντικατέστησε έναν ικανό προπονητή και πιστό οπαδό του Ολυμπιακού, χωρίς να καταφέρει να κάνει έστω και το ηλεκτροσόκ, που πιστεύαμε πως θα έκανε στην ομάδα. Μάλλον ακούω πολύ τη γνώμη των φιλάθλων... Η μίνι προετοιμασία που έκανε ο κ. Κοκότοβιτς μάλλον κακό έκανε στην ομάδα».

Για το αν παίζει ρόλο ο ηλικιακός μέσος όρος του Ολυμπιακού...

«Η ηλικία των ποδοσφαιριστών δεν παίζει ρόλο. Είδαμε τον Μπρέσκα στο τελευταίο παιχνίδι να τρέχει ακατάπαυστα. Η ζέστη σίγουρα θα παίξει ρόλο αλλά για όλους το ίδιο. Θα ζητήσω συνάντηση με τον κ. Καλογιάννη για την ώρα διεξαγωγής των αγώνων. Δεν μπορεί τα ματς με υψηλές θερμοκρασίες να διεξάγονται στις τρεις το μεσημέρι».

Για τον κόσμο...

«Ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, όπως κάνει μέχρι και σήμερα. Δεν λαμβάνω υπόψη τις λίγες αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα με τα Χανιά. Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να φτάσουμε την ομάδα στον τελικό στόχο που είναι η άνοδος».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου...

«Τον Καρίλ θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε. Ο Καρίλ πρέπει βέβαια να κερδίσει τη θέση του στην εντεκάδα και πώς να γίνει αυτό όταν αγωνίζεται στη θέση του Κριστόμπαλ, ο οποίος τα πάει εξαιρετικά. Για τον Ιωάννου δεν πιστεύω πως δεν θα δικαιώσει τη μεταγραφή του. Νικολιάς και Ζέρης έχουν θέση στην εντεκάδα».

Για το ότι μπήκαμε στα play-off ως φαβορί...

«Ήταν μεγάλο λάθος που δηλώσαμε πως θα κερδίσουμε 14 παιχνίδια. Έπρεπε να πάμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε να ανέβουμε. Ήταν λάθος αυτή η έπαρση».

Για την σύγκρουση με τους οργανωμένους...

«Τα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο, ουσιαστικά δικαιώνουν την απόφασή μας...»

Για την τιμωρία που προβλέπει για τα επεισόδια στο ΕΑΚ...

«Ο ΚΑΠ προβλέπει ακόμα και αφαίρεση βαθμών. Ελπίζω πως η Επιτροπή θα λάβει υπόψη την καλή μας διάθεση και τις ενέργειες που κάναμε αμέσως μετά τα λίγα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς με τη Νίκη. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την τιμωρία έδρας. Οι συγκυρίες δεν είναι καλές».

Αν θα ζητήσει εισιτήρια για το τοπικό ντέρμπι...

«Δεν θα ζητήσουμε εισιτήρια στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Τα πρόσφατα γεγονότα δεν μας επιτρέπουν καν να μπούμε σ' αυτή τη συζήτηση».

Η πρόβλεψη για τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο...

«Όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες. Δύσκολο να κάνω πρόβλεψη για τις ομάδες που θα ανέβουν. Η Κέρκυρα όπως είναι τώρα τα πράγματα έχει ένα μικρό προβάδισμα.Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στον αγωνιστικό τομέα, αφού διοικητικά δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι μαζί ριχνόμαστε στη μάχη του 2ου γύρου των πλέι οφ, όπου με σωστή διαχείριση και με διαφορετική φιλοσοφία θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν απ' ευθείας στη Σούπερ Λιγκ».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...