Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μόνο νίκη στον Ταύρο (pregame)↻

Οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται στον Ταύρο να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.
Mεγαλώνει το απουσιολόγιο...Εκτός και ο Κατσίκης!


Η αναπάντεχη ήττα από την πιο κωμική ομάδα που πέρασε από το ΕΑΚ ,εκτός από το ότι μηδένισε την νίκη της 1ης αγωνιστικής στην Κέρκυρα, υποχρέωσε την ομάδα να αποκτήσει συγκάτοικο στην πρώτη θέση ,αλλά και προξένησε «εμφύλια» διαμάχη ανάμεσα στην ΠΑΕ και στους οργανωμένους του Ολυμπιακού. 

Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Καπετάνου για να...δέσει το γλυκό.

Και ενώ ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κρισιμότερη ίσως καμπή της νεότερης ιστορίας του, διοίκηση και οργανωμένοι επέλεξαν την χειρότερη στιγμή με την διαμάχη τους και τον πόλεμο ανακοινώσεων που ξέσπασε.

Όπως καταλαβαίνει κανείς στο παιχνίδι της Πέμπτης που θα αρχίσει στις 18:00 υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους ερυθρολεύκους για πολλούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός θα έχει απουσίες.Εκτός από τον Καπετάνο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Αρβανίτης ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Νικολιάς.

Ερυθρόλευκη παρουσία φιλάθλων δεν θα υπάρχει στον Ταύρο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Φωστήρας προέρχεται από δύο ήττες και αυτός με την σειρά του παίζει με την πλάτη στον τοίχο.Ο Ματάισεν δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Ζιαμπάρη.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Θάνος από τα Γρεβενά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.


  • Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Καπετάνος ,Νικολιάς και Αρβανίτης λόγω τραυματισμών,καθώς και ο Κατσίκης.
Οι δέκα εννιά παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αυριανό αγώνα με τον Φωστήρα είναι οι εξής: Μπρέσκα, Γκούρμα, Κριστομπάλ, Μόνχε, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καρράς, Κατσιαρός, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Ντινόπουλος, Παπανικόλας, Πινδώνης, Ρόκας


  • Χωρίς τον προπονητή του θα παραταχθεί ο Φωστήρας ,αφού ένα επείγον πρόβλημα υγείας της οικογένειάς του τον οδήγησε εσπευσμένα στο Βέλγιο.

Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και πριν από την σέντρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...