Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Νίκη Κράμπας

Ακόμα πέφτουν οι παίκτες της Νίκης Νέας Ιωνίας στο ΕΑΚ.
Απίστευτοι αριθμοί και στατιστικά...ρεκόρ στο ματς-κωμωδία της χρονιάς!

Το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» είναι γνωστό και σε γενικά πλαίσια αποδεκτό στο ποδόσφαιρο.Ιδίως δε όταν μία ομάδα μικρότερης δυναμικότητας καταφέρνει κόντρα στην ροή ενός αγώνα να προηγηθεί ,όλοι όσοι βλέπουμε ποδόσφαιρο έχουμε γίνει μάρτυρες διαφόρων «θεατρινισμών» για να κερδηθεί χρόνος.

Αυτό που έγινε χθες στο ΕΑΚ,ιδιαίτερα στο β ημίχρονο δεν είχε προηγούμενο για τα στατιστικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και το κωμικό θέαμα που είδε όλη η Ελλάδα έδωσε νέο ορισμό στον όρο «καθυστέρηση».

H συντακτική ομάδα του VolosFans «μέτρησε» 33 διακοπές ποδοσφαιριστών της Νίκης για τις οποίες όλες τις φορές ο Αρετόπουλος διέκοψε το παιχνίδι.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο β' μέρος να παιχτούν 17:37 λεπτά καθαρού αγώνα.





Όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως έπεσαν κάτω προσποιούμενοι κράμπα. Σε ένα σημείο του παιχνιδιού μάλιστα τρεις παίκτες της Νίκης ήταν ξαπλωμένοι ,οι φυσιοθεραπευτές δεν...τους προλάβαιναν και ο Ιωάννου έπαιξε τον ρόλο τους.(κεντρική φώτο)


Ακόμα όμως και το «πέστε κάτω» θέλει σύστημα και σαφώς ο Βοσνιάδης το δούλεψε στα αποδυτήρια.Έτσι παρατηρήθηκε το εξής εκπληκτικό στατιστικό.Από τις 33 φορές που «βούτηξαν» οι παίκτες της Νίκης στις 30 η μπάλα είτε είχε βγει έξω ,είτε κατευθυνόταν στην γραμμή του άουτ.Όταν ο Ολυμπιακός επιτιθόταν ως δια μαγείας οι μύες των ποδοσφαιριστών της Νίκης δεν....υπέφεραν από κράμπες!



Το ρεκόρ πιο γρήγορης κράμπας το έκανε ο Μπιτσάκος ο οποίος ξάπλωσε προσποιώμενος στον αγωνιστικό χώρο μόλις 29 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή!



Από τη άλλη ο Ρονκάτο είχε αναλογικά τις...περισσότερες κράμπες ανάλογα με τα λεπτά που έπαιξε ,αφού από το 79' και μετά ξάπλωσε στο χορτάρι του ΕΑΚ 5 φορές με τις 3 από αυτές να οδηγούν σε διακοπή.




Το παραπάνω άρθρο δεν έχει σκοπό να «αποσβέσει» τις ευθύνες των ερυθρολεύκων που κατάφερε να «χάσει» από την πιο κωμική ομάδα που πέρασε εδώ και χρόνια από το ΕΑΚ.
Αν μη τι άλλο όμως το θέαμα που παρακολούθησαν οι 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού χθες δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...