Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Φαντασιόπληκτος κλαρινογαμπρός εν δράση...

Ο πρόεδρος της πιο κωμικής ομάδας της Β ' Εθνικής με τους συνήθεις συμμάχους του που έχουν αποδειχτεί πολλάκις αναξιόπιστοι (Θωμαίδης ) προσπάθησε για μια ακόμα φορά να διαστρεβλώσει γεγονότα.

Η εκπομπή της κλίκας Αλαφούζου - Θωμαίδη ,μετά την μεταμόρφωση ενός τραυματιοφορέα σε....Μπέο και με μοναδικό σκοπό να πλήξουν με κάθε μέσο την ερυθρόλευκη ομάδα, στην χθεσινή εκπομπή έδωσε το βήμα στο γνωστό κλαρινο-γαμπρό του Βόλου για να ισχυριστεί πως...αδικήθηκε από τον Αρετόπουλο.

Στην συνωμοσία μάλιστα εναντίων του κωμικού συνοθυλεύματος που ονομάζει ομάδα,«έμπλεξε» εκτός από τον Αρετόπουλο ,τον Ρέστη ,τον παρατηρητή του αγώνα ,αλλά και τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης...!!!

Διαβάστε τι είπε ο θρασύτατος κος Πάτσης και γελάστε:

«Ο διαιτητής δεν είναι ότι δεν έφυγε να πάει στη φυσούνα, είναι ότι καλούσε τους παίκτες, ενώ τα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη, να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο. Και μάλιστα έστελνε μηνύματα και μέσω του 4ου και μέσω του παρατηρητή: «Βγείτε, ένα λεπτό θα κρατήσω τον αγώνα. Ίσα ίσα να σφυρίξω για να μην διακοπεί». Οι παίκτες μας για να μη δώσουν συνέχεια, μέσω του γενικού αρχηγού, ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, και βέβαια ο αγώνας κράτησε οκτώ με δέκα λεπτά ακόμα. Ο κ. Αρετόπουλος πρέπει να είναι γιατρός, φαντάζομαι, στο επάγγελμα. Νομίζω έχει ειδικότητα χειρουργού. Είναι εκπληκτικός πραγματικά

Αυτός ο κύριος με το καφέ είναι πρώην παράγοντας της Γλυφάδας. Όταν έφυγε ο κ. Ρέστης φαίνεται πως βρήκε θαλπωρή σε άλλες αγκαλιές στον Βόλο.Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες και κάποια στιγμιότυπα, που πέφτουν κάποιες φωτοβολίδες και καπνογόνα. Έχουμε παίκτη της Νίκης πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο με καπνογόνο δίπλα του, έχουμε τον Σοϊλέδη που έδειξε μια πέτρα στον διαιτητή, ο οποίος του είπε «προχώρα, προχώρα». Γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει μια προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που ήρθε. Βλέποντας ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, δημιουργήθηκε μια κατάσταση Eldorado, με τη συνδρομή βεβαίως του διαιτητή και των αστυνομικών δυνάμεων».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...