Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Νικητές και στις δύο μάχες

Να δώσουν τη δική τους μάχη τόσο για την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και για την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.


Αναλυτικά η ανακοίνωσή έχει ως εξής: 

"Βολιώτες και Ολυμπιακοί, έχουμε μπροστά μας ένα δίμηνο, όπου καλούμαστε να δώσουμε δύο μάχες, μία μάχη για την άνοδο του Ολυμπιακού μας στην Super League και την άλλη μάχη για την νίκη του συνδυασμού του Αχ. Μπέου στις Δημοτικές εκλογές.

Για την πρώτη μάχη τα τελευταία εισιτήρια να γίνουν ανάρπαστα, το ΕΑΚ να γίνει prive και ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

Ταπεινά και χωρίς αλαζονεία και πολλά λόγια, θα δώσουμε σαν οπαδοί τον δικό μας αγώνα, σεβόμενοι όλες τις αντίπαλες ομάδες, ώστε το ΕΑΚ να γίνει απόρθητο κάστρο και τα εκτός έδρας να γίνουν οι μεγαλύτερες εκδρομές. Τα παπατζιλίκια τ’ αφήνουμε για άλλους.

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών, όπως έχουμε ήδη τονίσει, θα τρέξουμε πόρτα-πόρτα για να νικήσει ο συνδυασμός του Αχ. Μπέου.

Ο Αχ. Μπέος που ανέστησε πριν λίγα χρόνια την ομάδα της πόλης και την οδήγησε στα σαλόνια της Ευρώπης, έχει τώρα την ευκαιρία και τη δυνατότητα ν’ αναστήσει και την παρατημένη αλλά και την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας.

Οι κομματικοί, οι δήθεν, οι πολιτικά γυρολόγοι, αυτοί που προσθέτουν τα δυστυχή μονοψήφια νούμερά τους για να φθάσουν το 12%, αυτοί που συναλλάσσονται πολιτικά, να περάσουν τώρα στον πάγκο και να πάρουνε δωρεάν μαθήματα από τον Αχ. Μπέο, στις επόμενες πενταετίες, για το πώς διοικούνται οι Δήμοι στα πλαίσια της διαφάνειας, της συνέπειας, της ειλικρίνειας και της δημιουργίας.

Και μην ξεχνάτε φίλοι του Ολυμπιακού, τον όρκο που δώσαμε, ότι στα επόμενα 50 χρόνια θα πολεμάμε τον κάθε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που μας πολέμησε και εξαφάνισε την ομάδα μας.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...