Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ξεκαθάρισε η Ένωση

Ανακοίνωση- απάντηση στους βοθρολάγνους - λασπολόγους εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.


Μέσω της ανακοίνωσης αυτής, γίνονται σαφή τα εξής: α) Το έγγραφο δεν αναφέρεται σε παράνομο στοιχηματισμό αλλά σε διανομή διαφημιστικού φυλλαδίου. Β) Η αντίδραση των υπευθύνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός ήταν άμεση προκειμένου να απομακρυνθεί το διαφημιστικό υλικό από το γήπεδο και γ) δεν έχει επιβληθεί κανένα πρόστιμο από την ΟΠΑΠ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League έχει ως εξής: 

"Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE , o πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τα μέλη του σχετικά με τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων που έγινε,  στον αγώνα ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Η διακίνηση διαφημιστικού υλικού που εμφάνιζε εταιρία που προσφέρει διαδικτυακό στοίχημα, άνευ σχετικής αδείας, ενέπεσε στην αντίληψη των υπευθύνων της γηπεδούχου ΠΑΕ, μετά από γνωστοποίηση και εκπροσώπου, και η αντίδραση τους υπήρξε άμεση για την απομάκρυνση των σχετικών φυλλαδίων. Το ίδιο βράδυ , αμέσως μετά τον αγώνα, συνήλθε το Δ.Σ. της ομάδας και αποφάσισε  την υποβολή μήνυσης κατ’ αγνώστων.

Ο  κ. Καλογιάννης ανέγνωσε την επιστολή που απέστειλε στην ΟΠΑΠ Α.Ε.,  και ανέφερε ότι σε περίπτωση υποβολής προστίμου από την εταιρία, αυτό θα κληθεί να πληρώσει η γηπεδούχος ΠΑΕ.   

Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας αναφέρθηκε  ότι παίχτηκε παράνομος  στοιχηματισμός  στον εν λόγω αγώνα"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...