Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Βόλος στα εύκολα ...ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα

Ανακοίνωση συσπείρωσης και στήριξης της ομάδας εξέδωσαν οι  Austrian boys. 


 Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Έχουμε μόνο μια επιλογή .. στήριξη στην ομάδα μέχρι το τέλος !!!

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις ....

Οι οπαδικές αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε και η αστείρευτη και ανιδιοτελής αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου, μας οδηγεί αυτή τη στιγμή σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Να αφήσουμε πίσω όσα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα μας πίκραναν το προηγούμενο διάστημα και να στηρίξουμε μέχρι το τέλος, με πίστη και πάθος τους παίκτες που φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτούς τους παίκτες, που εμείς πρέπει να τους κάνουμε να πιστέψουν ξανά στους εαυτούς τους και να τους υπενθυμίσουμε ότι αγωνίζονται στην καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Εμείς θα είμαστε αυτοί, που θα τους δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται, για να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο και να κερδίσουν όλους τους αντιπάλους, εντός και εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να γίνουμε, όχι μόνο ο 12ος.. αλλά και ο 13ος και 14ος παίκτης της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν από εδώ και πέρα.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου σε καθημερινή συσπείρωση γύρω από την ομάδα και το Σύνδεσμο των Austrian Boys.

Την Κυριακή πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όλοι σαν μια γροθιά θα μεταβούμε από το σύνδεσμο μας στο ΕΑΚ, ενωμένα και μαζικά και θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό πυρήνα στο γήπεδο, όπου με φωνή, τραγούδι ...αλλά και πάνω από όλα με μυαλό, θα κάνουμε τα πάντα να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε ήδη και για την εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής την προσεχή Τετάρτη με τον Αιγινιακό.

Βόλος στα εύκολα ...Βολάρα στα δύσκολα !

Όλοι λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο ... και όταν λέμε όλοι ...εννοούμε ΟΛΟΙ !!!

Austrian Boys


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...