Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αχαρναϊκος - Ολυμπιακός Βόλου pregame↻

Την νίκη απέναντι στον Αχαρναϊκο θα διεκδικήσει η ομάδα μας το Σάββατο στις 15:00.

Πρόκειται για τον πρώτο από τους δύο εναπομείναντες αγώνες για την κανονική διάρκεια της σεζόν.Αν και οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα «πριμοδοτηθούν» με παραπάνω από 6 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, πρέπει να κυνηγήσουν το απόλυτο και να περιμένουν να ευνοηθούν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο δύσκολο αυτό παιχνίδι αφού στο πλευρό του θα εκδράμουν εκατοντάδες βολιώτες  για να τον βοηθήσουν να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Αγωνιστικά η ομάδα δεν θα έχει τους Καρίλ , Καρρά και Μόνχε στην διάθεση του Κοκότοβιτς ενώ μάλλον δεν θα αρχίσει ο Δεινόπαπας που ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις.

Ο Αχαρναϊκος από την άλλη θέλει να δώσει χαρακτήρα γιορτής στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την σεζόν και προσκαλεί τους φιλάθλους του να δώσουν το παρών στο γήπεδο.Πάντως δεν αναμένεται το γήπεδο να έχει πάνω από 600-700 θεατές.
Η ομάδα του Μενιδιού δεν θα έχει στην διάθεσή της τον...προπονητή της ,αφού ο Γιώργος Βαζάκας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ποινή.Έτσι θα καθίσει στις κερκίδες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μουρτζάκης από την Κρήτη.
Ο αγώνας δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση ,ενώ ραδιοφωνικά θα υπάρχει ενημέρωση από τον SporFm Βόλου.


  • Η 19μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα απαρτίζεται από τους: Μπρέσκα, Γκούρμα, Κριστομπάλ, Αρβανίτης, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καπετάνος, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Νικολιάς, Πινδώνης και Ρόκας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...