Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μηδέν εις το πηλικόν...

Ο Ολυμπιακός ,αν και καλύτερος από τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε να κάψει την αντίσταση του Αχαρναικού και έμεινε στο μηδέν!

Ο Ολυμπιακός δεν..«πλήρωσε» την νέα απώλεια βαθμών και να κερδίσει τονα δύναμο Βύζαντα θα μπει στα Playoffs με 6 πόντους ,ότι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια.




Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με τον Γεωργίου στα δοκάρια ,τους Αρβανίτη και Mελίσση στο κέντρο της άμυνας και τους Κατσιαρό και Γιαλούση στα άκρα της.Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Πινδώνης με τον Κριστομπάλ σε πιο ελεύθερο ρόλο ,επιτελικός μέσος ο Κατσίκης και πλάγια χαφ οι Δεινόπαπας και Μπρέσκα με τον Γκούρμα στην κορυφή της επίθεσης.



Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα στο α ' ημίχρονο.Η κεφαλιά του Γκούρμα στο 5’ και  ένα λεπτό μετά, το πλασέ του Γκούρμα από το ύψος του πέναλτι ανάγκασαν τον Παγούδη σε όμορφες αποκρούσεις. Στο 8’ ήταν η σειρά του Γεωργίου να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ κεφαλιά του Νεόφυτου.Στο 34’ ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε ξανά με αξιώσεις την περιοχή του Αχαρναϊκού, όμως ο Δεινόπαπας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την επικίνδυνη σέντρα του Μπρέσκα, με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου προήλθε από μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κριστόμπαλ κι ένα ευθύβολο σουτ του Δεινόπαπα στη συνέχεια, που μπλόκαρε ο Παγούδης. 


Το παιχνίδι στο β μέρος...«χάλασε».Χρειάστηκαν 15 λεπτά και μία καλή απόκρουση του Γεωργίου για να ξυπνήσει ο κόσμος.Στα τελυταία λεπτά ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει την νίκη ,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Στο 73' ο Γιαλούσης έκανε τη σέντρα σουτ, με τον Παγούδη να μην αιφνιδιάζεται, ενώ στο 75' το σουτ του Μπρέσκα από πλάγια θέση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 77', ο Νεόφυτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος που έγινε μεταξύ του Αρβανίτη και του Γεωργίου, μπήκε στη φάση, πλάσαρε, για να προλάβει ο Αρβανίτης με προβολή, διώχνοντας τη μπάλα, η οποία είχε κατεύθυνση προς την εστία.
Στο 88' το σου του Καπετάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παγούδη, για να χαθεί η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 90' ο Γιαλούσης εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνά έξω από τα δοκάρια του Αχαρναϊκού, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.


ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μωϋσιάδης, Αθανασόπουλος, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου (57' Χριστόπουλος), Ντάλλας, Νεόφυτος, Παραράς, Ντε Πάουλα (77' Καλογερόπουλος), Γουέλκαμ (86' Μακρυγιάννης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Γεωργίου, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κριστόμπαλ, Ρόκας, Κατσίκης (80' Καπετάνος), Μπρέσκα, Δεινόπαπας (64' Νικολιάς), Γκούρμα





Κάρτες:  
 Δεινόπαπας, 15' Aρβανίτης  90' Ρόκας ,95' Αρβανίτης 


Μας άρεσε.... 
Ο Γεωργίου μετά από καιρό έδειξε αυτοπεποίθηση,

Δεν μας άρεσε...

Η ομάδα ,όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια κουράστηκε στο β΄μέρος.Ο Ντράγκαν Κοκότοβοτς συνέχισε να αγνοεί την τρίτη αλλαγή και ο Ιωάννου έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Μουρτζάκης δεν είχε δύσκολα σφυρίγματα και τα πήγε καλά. Αδικη η κίτρινη κάρτα στον Ρόκα






Κοκότοβιτς: « Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά στημένη ομάδα.Δεν νομίζω πως χρειαζόταν να κάνουμε τρίτη αλλαγή, αφού με την ενδεκάδα που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο, ψάχναμε το γκολ στα τελευταία λεπτά και υπήρχε η πίεση που θέλαμε και η ταχύτητα»



Aρβανίτης« Δύσκολο παιχνίδι σήμερα για εμάς σε μία δύσκολη έδρα. Ο Αχαρναϊκός στο δεύτερο γύρο δεν είναι ο ίδιος με την ομάδα που είχαμε παίξει στον πρώτο γύρο κι αν υπήρχαν τέσσερις αγωνιστικές ακόμα θα ήταν στα πλέι οφ. Για εμάς ξεκινά ένας Γολγοθάς και πρέπει να δείξουμε κουράγιο και δύναμη για να πάρουμε την άνοδο. Ολοι μαζί σαν οικογένεια θα παλέψουμε και με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω θα τα καταφέρουμε.Ήταν άριστη η φιλοξενία, το παιχνίδι ήταν δυνατό όπως αρμόζει στη Β’ Εθνική.».


ΒαζάκαςΕύχομαι μέσα από την ψυχή μου να παίξει στην Α’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι κρίμα για τη δική μου ομάδα γιατί θα άξιζε να είναι στην τετράδα. Ηταν λίγος ο χρόνος, αλλά κάποιοι μας το χάλασαν στο ματς με τα Χανιά. Θα αισθανόμουν πολύ άσχημα αν ο Ολυμπιακός με ένα αποτέλεσμα εδώ θα έχανε τον πόντο. Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Τα παιδιά έκαναν την υπέρβαση, έδωσαν την ψυχή τους, ο κόσμος βοήθησε και είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και όπως είδατε αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μπει μέσα στην τετράδα. Φέτος θεωρώ υποβαθμισμένο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πέρυσι ήταν καλύτερο. Υπάρχουν ομάδες που δεν ήταν καλύτερες από τον Αχαρναϊκό, αλλά στην τετράδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου υπερέχει από αυτές τις ομάδες.
Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός για την άνοδο.Δεν σημαίνει κάτι αυτό όμως. Εδώ είναι ο Ντράγκαν, που είχε βγάλει τον Πανσερραϊκό από τα μπαράζ. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες αλλά πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η Κέρκυρα έχει και αυτή ένα συν, ενώ για την τρίτη θέση θα παιχθεί ανάμεσα σε Ηρακλή και Νίκη Βόλου. Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι εκπλήξεις»





Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 100 φίλοι του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.
  • Ο κόσμος του Αχαρναικού έδωσε το παρών με πάνω από 1000 φιλάθλους να κατακλύζουν το γήπεδο.
  • Eπεισόδιο δημιούργησε ο παίκτης του Αχαρναικού,Αθανασίου αφού μετά την αλλαγή του άνοιξε έντονο διάλογο με τον ερυθρόλευκο πάγκο.Η ομάδα του Μενιδίου αναγνωρίζοντας το λάθος του,επέβαλλε στον παίκτη πρόστιμο.
  • Ο Αχιλλέας Μπέος μαζί με τον Πάνο Κιάμο βρέθηκαν στα επίσημα.

To βίντεο του αγώνα









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...