Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Φωστήρας - Ολυμπιακός Βόλου pregame↻

Και να που το παιχνίδι με τον Φωστήρα της...«πεντάρας» έγινε κομβικό ντέρμπι...
Η αδυναμία της ομάδας να «μαζέψει» βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια,αλλά και οι κακές εμφανίσεις ,έχουν καταστήσει το παιχνίδι της Κυριακής ντέρμπι αφού νέο στραβοπάτημα θα ψαλιδίσει αισθητά την διαφορά από τον τέταρτο αλλά και την ψυχολογία των παικτών.

Οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν σε μία νέα πνοή που θα τους δοθεί από την έλευση του νέου προπονητή.

Ο Ολυμπιακός έχει ως μοναδική απουσία τον Μελίσση ,ο οποίος επέστρεψε και προπονείται με την ομάδα,αλλά έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των 4 καρτών που συμπλήρωσε.Φυσικά απουσιάζει και ο Μόνχε που αναμένεται να αγωνιστεί τον Απρίλη.

Ο Κοκότοβιτς πάντως αναμένεται να ακολουθήσει την...«πεπατημένη» και δεν θα δούμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα,με μοναδική πιθανή την χρησιμοποίηση του Δεινόπαπα.

Από την άλλη ο Φωστήρας εκτός του τραυματία Γκίνο ,του τιμωρημένου Τεγούση και του Σεχολάρι που αισθάνεται μικροενοχλήσεις,δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.Ο Φωστήρας είναι η μοναδική ομάδα του Νοτίου ομίλου που δεν έχει ήττα στα εννέα ματς που έχουμε διανύσει στο β' γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας να επιδείξει επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να «πάρει» αποτέλεσμα στον Ταύρο.Διαβάστε λεπτομέρειες...


Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν εκατοντάδες φίλοι της από Βόλο και από Αθήνα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πουλημάς. Διαβάστε περισσότερα...

Το παιχνίδι θα αρχίσει 15:00 την Κυριακή και δεν καλύπτεται τηλεοπτικά.


  • O Ιβάν Καρίλ προστέθηκε στους παίκτες που πιθανότατα δεν θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τον Φωστήρα λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό που εξακολουθεί να έχει.
Οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι οι εξής:
Γεωργίου, Γκίτκος, Καρράς, Ρόκας, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Νικολιάς, Κριστομπάλ, Γκούρμα, Κατσίκης, Παπανικόλας, Ιωάννου, Καπετάνος, Γιαλούσης, Ζέρης, Κόμνος.


H παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με τα νέα των δύο ομάδων πριν την σέντρα.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...