Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ως εδώ.. με κάποιους εκπομπάρχες

Mε ανακοίνωσή τους οι Austrian Βoys «βάλλουν» κατά τοπικής αθλητικής εκπομπής,αλλά και κατά ραδιοφωνικού (...ο Θεός να τον κάνει...) σταθμού!






Η ανακοίνωση αναλυτικά: 

«Εδώ και χρόνια είναι τακτική μας να μην ασχολούμαστε με όσα αναφέρουν διάφοροι εκπομπάρχες σε τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, μιας και δεν έχουμε καμία διάθεση να αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα με τα οποία βλέπουμε με διαφορετική οπτική τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όμως σε αυτή τη κρίσιμη φάση για την πορεία της ομάδας μας, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι κάποιοι που διαθέτουν ένα μικρόφωνο ή και βγαίνουν στο γυαλί σχολιάζοντας θέματα που αφορούν την ομάδα, ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι τους κατέβει…

Πραγματικά, σιχαθήκαμε βλέποντας εκπομπάρχη τοπικού καναλιού να επιδίδεται σε ειρωνείες απέναντι σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, διεκδικώντας μάλιστα εξυπνακίστικα για ακόμα μια φορά ρόλο τιμητή στον Ολυμπιακού Βόλου και ξερόλα επί των αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας.
 Όταν μάλιστα πρόκειται για τον ίδιο, που όταν ο κόσμος με αξιοπρέπεια εκφράζει ορισμένες φορές την ανησυχία του και τον προβληματισμό του, κατηγορεί αυτό τον κόσμο πως γκρινιάζει αδίκως και ότι υπερβαίνει το ρόλο του που είναι μόνο στη κερκίδα.

Απλά να ξέρει ο συγκεκριμένος εκπομπάρχης ότι ο κόσμος έχει κρίση και αξιολογεί την σοβαρότητα του προσώπου και τις προθέσεις του.
Όσο για το οπαδικό ραδιόφωνο (αλ τσαντίρι νιουζ) άλλης τοπικής ομάδας, που οι εκπομπάρχες του δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ασχολούνται όλη μέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλουμε να τους πούμε, ότι αντιλαμβανόμαστε πώς αυτό οφείλεται στο κομπλεξισμό που τους διακρίνει εδώ και χρόνια, αλλά να ξέρουν ότι το έχουν παρακάνει και καλά θα κάνουν να ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους από εδώ και πέρα.
Άντε γιατί όλα έχουν και τα όρια τους…»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...