Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Σταμάτησε στα οκτώ!

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε στα οκτώ γκολ με αντίπαλο τον Βύζα και έστειλε μηνύματα ενόψη play-offs.
Σε ένα παιχνίδι με μονό ρόλο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 4 γκολ του Γκούρμα ,δύο του Μπρέσκα ,ενώ από ένα πέτυχαν οι Κριστόμπαλ και Ιωάννου.





Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά πραγματοποίησε μια καλή προπόνηση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδειξε «οίκτο» στην γηπεδούχο ομάδα.Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ήθελε να δοκιμάσει σχήματα και αυτοματισμούς που δουλεύτηκαν στις προπονήσεις και έτσι ήρθε η μεγάλη σε εύρος νίκη που κατέστησε την επίθεση του Ολυμπιακού την καλύτερη με διαφορά από τις υπόλοιπες της κατηγορίας.


Κάθε κατεβασιά του Ολυμπιακού μύριζε γκολ...
Το 0-1 έγινε στο 7' όταν μετά από σέντρα του Νικολιά από τα αριστερά ο Ιωάννου με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στο 13' ο Γκούρμα μόνος προ κενής εστίας έκανε κακό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στο 14' ο Νικολιάς έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας Μούζος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ιωάννου με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 16' ο Κριστόμπαλ έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έδωσε στον Ιωάννου και αυτός πάσαρε και πάλι στον Κριστόμπαλ, με τον Ισπανό να σκοράρει με πλασέ, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.
Στο 21' ο Καρράς έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γκούρμα, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Βύζαντα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 41' ο Γκούρμα πέτυχε το τέταρτο γκολ των «ερυθρολεύκων» με πλασέ, μετά από ωραία προσπάθεια των Ιωάννου-Μπρέσκα και γύρισμα του Σλοβάκου στον σκόρερ.

Στο 53' μετά από κάθετη μπαλιά του Καρίλ στον Μπρέσκα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έκανε ωραία προσπάθεια, πάσαρε στον Γκούρμα, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-5.

Στο 63' μετά από ωραία προσπάθεια του Κόμνου από τα αριστερά ο Μπρέσκα με δυνατό σουτ έγραψε το 0-6, ενώ στο 66' ο Γκούρμα πέτυχε το 0-7, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Μπρέσκα από τα δεξιά. Στο 68' οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καρίλ από τον Δελάρδα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπρέσκα, γράφοντας το 0-8.



ΒΥΖΑΣ: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης, Μπελέρης, Κλάπης, Παπαδημητρίου, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Λέκκας, Α. Μαζιώτης, Κολοκοτρώνης

ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ Β.: Γεωργίου, Καρράς, Κόμνος (72' Ζέρης), Παπανικόλας, Κωστούλας, Πινδώνης, Κριστόμπαλ (72' Μπόρας), Μπρέσκα, Νικολιάς (46' Καρίλ), Ιωάννου, Γκούρμα.




Κάρτες:  
 


Μας άρεσε.... 
Η ομάδα ,έστω και με αντίπαλο αδύναμο,έδειξε να «σηκώνει» το 4-4-2 με δύο επιθετικούς.

Δεν μας άρεσε...

Το κατάντημα του Βύζα ,αλλά και άλλων 6-7 ομάδων που βρισκόταν στην ίδια μοίρα ,δείχνει πλήρη αποτυχία της διοργανώτριας αρχής.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Σφακιανάκης πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα.






Κοκότοβιτς: « Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και για τη νίκη που σημείωσαν. Γνωρίζω ότι η αντίπαλη ομάδα έπαιξε με πολλές απουσίες και με νεαρούς παίκτες, αλλά και εμείς από την πλευρά μας είχαμε πολλές απουσίες. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα, ως προπονητής. Περιμένουμε την κλήρωση των πλέι οφ, για να δούμε με ποια σειρά θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά ορισμένες από αυτές τις ομάδες και αυτό που έχω να πω πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων που θα παίξουν στα πλέι οφ.

Όπως είπα, τα πλέι οφ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά πιστεύω πως αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό Βόλου κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώσει την φυσική της κατάσταση και γενικά οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν και αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις φροντίζουν να τα βγάζουν μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύω σ' αυτούς και μαζί με τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ.
O Ιωάννου έδειξε ότι είναι έτοιμος για τα παιχνίδια που έρχονται και ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι.»






Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού  βρέθηκαν στις άδειες κερκίδες του γηπέδου των Μεγάρων.




Σε λίγο περισσότερα...














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...