Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Γράφετε εσείς...

Γυρίζοντας από ένα κοπιαστικό ταξίδι και με κακό αποτέλεσμα στο τσουβάλι πολλά πράγματα έπαιζαν στο μυαλό μου…


Ας τα πάρουμε με την σειρά…. πρώτα απ όλα και κάνοντας τους βαθμολογικούς υπολογισμούς έχουμε τα εξής στοιχεία:


Αν δεν γίνουν..θαύματα η σειρά κατάταξης στον Νότο θα είναι :


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με 7 ή 6 βαθμούς (προϋποθέτει 3 νίκες!)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ με 0 έως 2 βαθμούς
ΧΑΝΙΑ με 0 έως 2 βαθμούς
ΨΑΧΝΑ (αν δεν αυτοκτονήσουν) με 0 βαθμούς

Η σειρά κατάταξης στον Βορρά θα είναι:

ΚΕΡΚΥΡΑ με 6 ή 5 βαθμούς
ΝΙΚΗ με 2 βαθμούς
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(αν πάρει το επόμενο μέσα με ΗΡΑΚΛΗ) με 1 βαθμό

Όσον αφορά το τέταρτο παίζεται το εξής σενάριο…. που νομίζω πως βοηθά  τις ομάδες της Θεσσαλίας… και αφήνει απ έξω τον Ηρακλή!! Προυποθέτει νίκη της ΑΣΑ προτελευταία αγωνιστική μέσα με ΗΡΑΚΛΗ και διπλό στην Νίκη τελευταία αγωνιστική! 

Αυτό σημαίνει πως η Νίκη έχει απώλεια 1 βαθμού αλλά δεν υπάρχει ο Ηρακλής στα play off(ας όψεται το διπλό στην Κέρκυρα) πράγμα πολύ βολικό για όλους!
Καταλαβαίνει κανείς πως μπορεί να χάθηκαν για την ομάδα μας με τα τελευταία αποτελέσματα 1-2 πόντοι από το μπόνους αλλά όμως δεν χάθηκε κι ο κόσμος! 
Είπαμε στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό!

Καταλαβαίνω πως η χθεσινή ήττα πόνεσε και μάλιστα πολύ και σας το λέει κάποιος που πόνεσε από κοντά!!
Όμως δεν έχουμε περιθώρια για άλλη μοίρλα…. Διάβασα εδώ της..Παναγίας τα μάτια έλεος ρε παιδιά πως μπορείτε να εκφέρετε άποψη και μάλιστα τεχνικά ή προπονητικά από ραδιοφωνική παρακολούθηση ή έστω δίλεπτα στιγμιότυπα?

Η ομάδα ήταν βελτιωμένη κυριάρχησε αλλά πλήρωσε πάλι μια ολιγωρία και το όχι καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία κάποιων παιδιών…. ενώ άφησε υποσχέσεις ο Ηλίας!   
Σίγουρα κύριοι η ομάδα σχεδιάστηκε λάθος, είναι πολύ light για τα χωράφια και τα τσεκούρια της Β, σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν καταλάβει που και με ποιους παίζουν και σίγουρα σε κάποια θέματα η Διοίκηση τις έκανε τις χοντρές της…

Όμως είναι κοινός τόπος η ανάγκη της ανόδου για τους περισσότερους (ελπίζω) εδώ μέσα…. και το ερώτημα είναι τι κάνουμε για αυτό?
Η γνώμη μου είναι Τεχνικό team & παίκτες κάτω τα κεφάλια, μέσα οι πιο δυνατοί, τέρμα τα τακουνάκια και τα χάχανα και σφίξιμο τα λουριά… η Διοίκηση να σταθεί στο ύψος της εκεί που πρέπει είπαμε άρχισαν τα όργανα…….

Εμείς ενωμένοι δυνατά κοντά στην ομάδα! Και στα play off θέλω να πιστεύω θα δούμε μια άλλη τακτική προσέγγισης των παιχνιδιών!

Με Ολυμπιακούς Βολιώτικους χαιρετισμούς
THE SAINT

Υ.Γ Τα δεινά αν θυμάστε άρχισαν με τα 4 τεμάχια στη Λεωφόρο… που πήγαμε σαν μαλάκες να χτυπήσουμε το παιχνίδι….. τα γράψαμε τότε αλλά το τι ακούσαμε δεν λέγεται….




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...