Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μπλέκει σε περιπέτειες...

Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να «σηκώσει» κεφάλι!
Επτά βαθμοαπογοητευί η διαφορά από τον δεύτερο για τους ερυθρόλευκους που σιγά και σταθερά «γκρεμίζουν» ότι με κόπο «έχτισαν» όλο τον χειμώνα.
Μπορεί να ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός ,αλλά και πάλι η ομάδα χωρίς «νεύρο» έχασε το τρίτο παιχνίδι στην σειρά...






Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με τον Γεωργίου στα δοκάρια ,τους Κωστούλα και Αρβανίτη στο κέντρο της άμυνας και τους Κατσιαρό και Καρρά στα άκρα της.Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Πινδώνης με τον Ρόκα,επιτελικός μέσος ο Κατσίκης  και πλάγια χαφ οι Δεινόπαπας και Μπρέσκα με τον Γκούρμα στην κορυφή της επίθεσης.

H ομάδα μας δέχτηκε για ακόμα μία φορά γκολ από νωρίς ,μόλις στο 7ο λεπτό και αναγκάστηκε να «κυνηγάει» το σκορ.Η φάση μάλιστα της επίτευξης του γκολ των γηπεδούχων μόνο...γκολ δεν θύμιζε αφού το σουτ του Σμυρλή φαινόταν μάλλον ακίνδυνο.

Ο Ολυμπιακός που στο πρώτο μέρος είχε τον αέρα κόντρα,προσπάθησε να αντιδράσει και χωρίς να έχει υψηλά στάνταρ απόδοσης, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Πινδώνη ,το σουτ του οποίου «τράνταξε» το δοκάρι του Γιαννώτη.

Ο Ολυμπιακός εκτός του δοκαριού ,θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Γκούρμα στο 16' όταν μόνος του πλάσαρε άστοχα και τον Ρόκα στο 31 και στο 44΄τα σουτ του οποίου δεν βρήκαν για λίγο στόχο.

Στο β μέρος ο Φωστήρας όπως ήταν αναμενόμενο,ενίσχυσε την άμυνά του και για αρκετό χρονικό διάστημα έπαιξε με 10 παίκτες πίσω από την σέντρα.Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν στο να «καταστρέψουν» το όποιο παιχνίδι μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τελικές προσπάθειες ,αλλά δυσκολευόταν αρκετά.Οι φάσεις μπροστά στην εστία του Γιαννώτη ήταν αρκετές, δεν άφηναν σε ησυχία τους αμυντικούς του Φωστήρα,αλλά καθαρή «τελική» προσπάθεια δεν μπορούσε να δημιουργηθεί με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Καπετάνου στο 81',αλλά και την καλή ευκαιρία του Γκούρμα στο 85' μετά την ασίστ του Ιωάννου.


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Λύρας, Ρουγκάλας, Σεχολάρι, Κακαράς, Τασουλής, Σμυρλής, Γαρουφαλιάς (46' Εμεκά) , Μακρίδης (70' Μουστόγιαννης), Ζιάμπαρης, Αχείμαστος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργιου, Καρράς, Αρβανίτης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης (80' Καπετάνος), Μπρέσκα, Κατσίκης, Δεινόπαπας (67' Ιωάννου), Γκούρμα 




Κάρτες:  44΄Μακρίδης  ,54' Σμυρλής - 34' Κατσίκης, 76' Κωστούλας,78' Πινδώνης



Μας άρεσε.... 
-Ο Ολυμπιακός είχε κάποια στοιχεία που έδειξαν βελτίωση συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι.Η αμυντική όμως αδράνεια του 7' καθόρισε το αποτέλεσμα.
-Ο Ιωάννου δημιούργησε αρκετή «αναταραχή» στην αντίπαλη περιοχή.

Δεν μας άρεσε...

-Το γεγονός πως το κλίμα του «εχθρικού κλουβιού» που μπόρεσαν να δημιουργήσουν οι 700 φίλοι του Φωστήρα,στο ΕΑΚ των 5.500 φιλάθλων δεν το έχουμε δει ούτε κατά διάνοια...
-Η εμφανής έλλειψη του επιτελικού μέσου,την οποία θέση δεν μπορεί να καλύψει ο Κατσίκης.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Πουλημάς δεν είχε προβλήματα και αμφισβητούμενες φάσεις. Κάποια φαλτσο-σφυριγματα δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα.






Κοκότοβιτς: « Συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Ήταν μαχητικοί και καλά στημένοι μέσα στο γήπεδo. Έπαιξαν χωρίς άγχος και φόβο και επικράτησαν δίκαια. Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν γινόταν γκολ οι ευκαιρίες μας, ειδικά στη φάση του δοκαριού. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει τον δρόμο του και θα είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ.Στα μπαράζ δεν θα έχει σχέση η τωρινή βαθμολογία. Πριν μερικά χρόνια ο ΟΦΗ τερμάτισε με μεγάλη διαφορά, αλλά δεν ανέβηκε. Δεν χάσαμε κάτι. Θα κάνουμε την ομάδα πιο αποτελεσματική»



Ματάισεν « Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για τη νίκη αυτή απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Απόλαυσα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, ειδικά στα πρώτα λεπτά, απέναντι σε μία ομάδα με καλή τεχνική. Θεωρώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμα καλύτερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση »





Μικρά&πικάντικα


  • Περιπου 100 φιλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του Ταύρου και έφυγαν απογοητευμένοι.
  • O Κοκότοβιτς μάλλον ξεχάστηκε αφού αποφάσισε πως ο κακός Ολυμπιακός του β ΄μέρος δεν χρειαζόταν πάνω από δύο αλλαγές...εκτός αν δεν είχε ποιον να βάλει...
  • Ο Α.Μπέος ήταν παρών στην κερκίδα και στα κάγκελα,αφού τα είχε με τον διαιτητή του αγώνα.
  • Λίγοι αλλά...φωνακλάδες οι οπαδοί του Φωστήρα ,βοήθησαν την ομάδα τους.

To βίντεο του αγώνα









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...