Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός Βόλου

Αφού άλωσε και την έδρα του Ερμή Αγιάς, η πρωτοπόρος βαθμολογικά γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, στα επόμενα 3 παιχνίδια θα αγωνιστεί «εντός έδρας»
, μόνο στα χαρτιά, αφού το κλειστό "Βάκης Παρασκευόπουλος", η ομάδα του Ολυμπιακού το χρησιμοποιεί μόνο για τους αγώνες και όχι για προπονήσεις. Αήττητα λοιπόν μέχρι σήμερα τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσσας Μαλλιάρα, έκαναν ποδαρικό με νίκη στο 1ο παιχνίδι του β' γύρου κερδίζοντας με 3-2 σετ (19-25, 25-19, 18-25, 25-20 και 15-9), την ομάδα του Ερμή Αγιάς.

Σε ένα κατάμεστο και με κακό φωτισμό κλειστό γυμναστήριο, οι αθλήτριες του Ολυμπιακού κατάφεραν παλικαρίσια να σταθούν απέναντι στην έμπειρη και επί σειρά ετών αγωνιζόμενη ομάδα της Αγιάς. Τα σετ πήγαιναν εναλλάξ και στο 5ο καθοριστικό σετ, οι "ερυθρόλευκες" με σθένος και ψυχραιμία, αιφνιδίασαν τις αντιπάλους και χωρίς να δώσουν περιθώρια αντίδρασης το κέρδισαν καθαρά και μαζί με αυτό και τον αγώνα με 3-2 σετ.

 Άριστη η διαιτησία του διεθνή διαιτητή κ. Μιχάλη Θεμελή, του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: (Μαλλιάρας Ν.) - Μαλλιάρα Νατάσσα, Τσιάτσιου Ματούλα, Καραβάρα Αιμιλία, Τσένου Σίσσυ, Καραποναρλίδου Μένια, Κουτσαφτή Ελένη, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κουκούμη Ράνια. Τζιγκούρα Λίτσα, Κονταξή Ζωή, Βασιλάκη Κων/να και λίμπερο η Κωφίδου Ολυμπία.

Η ερυθρόλευκη ομάδα εύχεται στην αθλήτριά της Αγιασιώτη Μαρία, περαστικά, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αθλητικούς χώρους. Την Κυριακή 9/2 στις 10.30 το πρωί, στο κλειστό του ΕΑΚ, ο Ολυμπιακός κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και αμέσως μετά στις 15.00, στο "Βάκης Παρασκευόπουλος", καλούνται όλοι οι φίλοι της ερυθρόλευκης ιδέας, να στηρίξουν τα κορίτσια του βόλεϊ στο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι με την ομάδα του Γ.Σ. Φαρσάλων, για τη διατήρηση της πρώτης θέσης και τη σίγουρη πρόκριση στα μπαράζ με τους άλλους ομίλους για την άνοδο στην Β’ Εθνική (αποτέλεσμα α’ γύρου 3-2 σετ υπέρ του Ολυμπιακού)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...