Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δεν κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Καραγιάννης στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm Μαγνησίας.


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε για την συμβιβαστική λύση του 2+1, για το μπόνους των 3 βαθμών στους πρωταθλητές των δύο ομίλων, για τις ομάδες που δεν προσήλθαν στο Δ.Σ. της Football League καθώς επίσης και την ψήφο του Ολυμπιακού Βόλου: 

Τα κυριότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου:

Για την αλλαγή στάσης ορισμένων ομάδων...

«Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και κάποιες ομάδες άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή, όμως θα πρέπει να υπενθυμίσω πως ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και εφτά μήνες έστελνε επιστολές. Μάλιστα, έχουμε κληθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τις επιστολές αυτές. Απ' όσο κατάλαβα όμως οι περισσότεροι φοβήθηκαν πως θα ισχύσει το να ανέβουν δύο και γι' αυτό το λόγο προτίμησαν να ψηφίσουν υπέρ του «2+1». Άλλωστε ένας κακός συμβιβασμός είναι καλύτερος από μία κακή δίκη.
Αν και διερράγη η συνοχή που υπήρχε μέχρι και την Παρασκευή, εγώ τους καταλαβαίνω».

Για το «λευκό» που ψήφισε ο ίδιος: 

«Η αλήθεια είναι πως δεν ψήφισα λευκό αλλά αποχή. Έτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου να ψηφίζει τελευταίος, οπότε η απόφαση είχε ήδη ληφθεί. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Ηρακλής και η Παναχαϊκή ήθελαν να ξέρουν τι θα γίνει μετά την αποδοχή της πρότασης του «2+1». Αμέσως έθεταν θέμα να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες στα playoff με μηδέν βαθμούς. Οπότε τους είπα ότι την πονηριά της Super League θέλετε να την οικειοποιηθείτε για τις ομάδες σας. Η ψηφοφορία ήταν για το αν θα συμβιβαστούμε ή θα πάμε στο Διαιτητικό».

Για τα μπόνους των τριών βαθμών στους πρωταθλητές των ομίλων: 

«Κατ' αρχήν να πούμε πως οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου δεν προσβάλλονται. Μόνο στα Πολιτικά Δικαστήρια, με τις γνωστές συνέπειες. Το πρακτικό του Δικαστηρίου είναι πεντακάθαρο. "Οι δύο ομάδες θα προκύψουν από τα playoff με ότι προβλέπει η προκήρυξη γι' αυτά". Είναι ξεκάθαρο. Θεωρούν πως το πρωτάθλημα ήταν προθέρμανση για τα playoff. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν φοβάται τίποτα».

Για τις ομάδες που δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση της Football League...

«Μου κάνει εντύπωση πως κάποιες ομάδες δεν προσήλθαν καν στη συνεδρίαση με διάφορα προσχήματα, που έμαθα σήμερα. Για μένα ήταν λάθος η απόφασή τους αυτή. Έπρεπε να έρθουν και να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους».

Για την περίπτωση του Νούνιες...

«Στη περίπτωση του Νούνιες ο άνθρωπος που κάνει τα εργομετρικά, μας έδωσε την ίδια απάντηση που μας είχε δώσει και για τον Μπουένγκο. Θα χρειαζόταν 1,5 μήνα σκληρής προετοιμασίας για να μπορέσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Κι επειδή την έχουμε πατήσει πολύ πρόσφατα δεν κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή...

«Είναι σημαντικό παιχνίδι αφού πρόκειται για μία ομάδα που διεκδικεί είσοδο στην τετράδα και θέλουμε να το κερδίσουμε. Στόχος να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...