Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Με Ιωάννου στην Άμφισσα (pregame) ↻

Με...μισή ομάδα κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Άμφισσα για το παιχνίδι της Κυριακής.
Στους γνωστούς απόντες Μόνχε, Παπανικόλας και Γιενκά προστέθηκε ο Αρβανίτης ο οποίος εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής ενώ πιθανότατα να χάσει το παιχνίδι και ο Μελίσσης ο οποίος σήμερα ανέβασε πυρετό.

Επίσης νοκ-άουτ έχει τεθεί και ο Στάθης Ρόκας ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα.

Ο Ιωάννου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ,αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Eν τω μεταξύ,μετά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης ,οι βολιώτες φίλαθλοι ετοιμάζουν εκστρατεία με ΙΧ για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βάτσιος από την Δυτική Αττική,ο οποίος μάλιστα είχε διαιτητεύσει και τον περσινό αγώνα στην Άμφισσα.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00 και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.



  • Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Φωκικό στην Αμφισσα. Αυτοί είναι οι εξής: Μπρέσκα, Κριστόμπαλ, Γκούρμα, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κωστούλας, Νικολιάς, Πινδώνης.
  • To VolosFans θα μεταδώσει τον αγώνα με ζωντανή ροή.
  • H ΠΑΕ Φωκικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εναντιώνεται και αυτή στην απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ έλαβε αίτημα από τον Ολυμπιακό Βόλου  για προμήθεια 300 εισιτηρίων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης για την 18η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ. Το αίτημα έγινε δεκτό μέσα στην εβδομάδα και ακολούθησε αλληλογραφία στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων των δύο Σωματείων, ώστε να διευκολυνθεί στους φιλάθλους του Βόλου να βρεθούν στην Άμφισσα και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους. Άλλωστε για την ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ συνέτρεχαν και οικονομικοί λόγοι, μιας και προσέβλεπε σε σημαντικές εισπράξεις από ένα τέτοιο παιχνίδι.
 
Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ έχει αποδείξει ότι προσφέρει πάντα την άριστη φιλοξενία της στους φιλάθλους των ομάδων που επισκέπτονται την έδρα της και στην προκειμένη περίπτωση αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου σαν μια ποδοσφαιρική γιορτή.
 
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει σε φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Πόσο μάλλον όταν δεν γνωρίζουμε τους λόγους αλλά και βάσει ποιού νόμου ελήφθη αυτή η απόφαση από την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία  διατάραξε τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.»


Συνεχής ενημέρωση με τα νέα των δύο ομάδων...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...