Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Aπαγορευτικό για Άμφισσα!

Δεν είναι επιθυμητοί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου στην Άμφισσα,αφού η αστυνομια της πόλης απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση.
Έτσι πριν καλά καλά ανακοινωθεί η εκδρομή, οι Austrian Boys εξέδωσαν νέα ανακοίνωση που καυτηριάζει την εν λόγω απόφαση.

Η ανακοίνωση:

Πληροφορηθήκαμε ότι Ελληνική Αστυνομία συνεπικουρούμενη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όπως συμβαίνει συνήθως, έβγαλε απαγορευτικό για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή στην Άμφισσα για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Φωκικό.   

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των μηχανισμών δημόσιας ασφάλειας να διαχειριστούν μια τόσο απλή διαδικασία, όπως είναι η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα από τους οπαδούς και των δυο ομάδων.
Είναι αδιανόητο να επιχειρούν να στερήσουν από εμάς, τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να δούμε την αγαπημένη μας ομάδας, σε ένα αγώνα ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, όπως είναι αυτός στην Άμφισσα γιατί όπως εμμέσως παραδέχονται δεν μπορούν να επιτελέσουν το απλό αυτό έργο για το οποίο αμείβονται από το Ελληνικό κράτος.
Είναι αδιανόητο να βρισκόμαστε στο 2014 και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση ενός ή δυο πούλμαν φιλάθλων μιας ομάδας για έναν αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει καμία ανησυχία όσον αφορά την ασφάλεια.

Τι άλλο μένει να δούμε σε αύτη την χώρα ;;;;;;;;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...