Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ποιον εννοούσε;..την Μαγούλα;

Την άποψη ότι οι προ διημέρου δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση ξέφυγαν από τα όρια εξέφρασε ο Δημήτρης Καραγιάννης.


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με δηλώσεις του στο Sport Fm Μαγνησίας τόνισε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ήταν κατά του κ. Πάτση και όχι κατά της Νίκης Βόλου και υπογράμμισε ότι αυτή η αυτή η ανακοίνωση εκφράζει όλο τον Ολυμπιακό Βόλου: 

"Ο Ολυμπιακός Βόλου και εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί με τη Νίκη από τότε που αναλάβαμε την τύχη της ομάδας. Όμως παρακολουθούμε τις δηλώσεις του κ. Πάτση και κρίναμε πως ξέφυγαν από τα όρια γι' αυτό δώσαμε εντολή στο Γραφείο Τύπου να συντάξει αυτή την ανακοίνωση και διευκρινίζω πως η ανακοίνωση είναι κατά του κ. Πάτση και όχι κατά της Νίκης.

Πιστεύουμε πως όταν δήλωνε ότι δεν γίνονται έλεγχοι σε άλλες ομάδες εννοούσε τον Ολυμπιακό Βόλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Γέσιτς. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή του καθενός όμως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει κάποια στοιχεία να τα κρύβεις. Εμείς κάναμε απλά καταγραφή της πραγματικότητας. Αυτή η ανακοίνωση εκφράζει όλο τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αν ο κ. Πάτσης διευκρινίσει πως δεν εννοούσε τον Ολυμπιακό Βόλου τότε θα βγάλουμε άλλη ανακοίνωση που θα ακυρώνει αυτή. Δηλαδή ποιον εννοούσε ο κ. Πάτσης, τον Αστέρα Μαγούλας;"

Ο Δημήτρης Καραγιάννης αναφέρθηκε και στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό: 

"Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μία παρένθεση και μάλιστα κακή. Μη ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται σ' αυτή τη φάση. Επίσης μη ξεχνάμε πως ο χθεσινός Παναθηναϊκός ήταν κατά γενική ομολογία ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων τριών ετών.

Τα παθήματα πολλές φορές είναι αναγκαία και όπως γνωρίζετε τα παθήματα αυτά γίνονται μαθήματα. Άλλωστε μιλάμε για μία ομάδα που ο Παναθηναϊκός έχει 40 φορές περισσότερα έσοδα από τις ομάδες της Football League. Πληρώνουμε και το γεγονός πως το φετινό πρωτάθλημα της Football League δεν είναι όσο ανταγωνιστικό ήταν και το περσινό".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...