Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος....;ο Αλέκος!!

Απολαυστικοί για ακόμα μια φορά είναι οι Red Eagles οι οποίοι με ανακοίνωσή τους σχολίασαν την συνέντευξη - παρωδία του Αλέκου Κούγια στον SportFm Βόλου.










Η ανακοίνωση αναλυτικά:


«Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέκου Κούγια στην εκπομπή του ταξιτζή-dj κ. Καρδαμάκη που παριστάνει εδώ και χρόνια το δημοσιογράφο, αναγκαζόμαστε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας απέναντι στον ίδιο αλλά και σε όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια πλασάρουν τους εαυτούς τους στην πόλη μας ως λειτουργούς του δημοσιογραφικού κλάδου. Πολλοί δε από αυτούς συνεργάζονται και με διάφορα blogs ή ιστοσελίδες διατηρώντας την ανωνυμία τους χρησιμοποιώντας αστεία και γραφικά ονόματα όπως τοξοβόλος, σπάρος, πορτιέρο, χασάν, γλιψιάν και πάει λέγοντας.

Ουδείς γνωρίζει τα πραγματικά τους ονόματα, οπότε εμείς ως αναγνώστες δεν μπορούμε να αντιληφθούμε και να αναγνωρίσουμε την εγκυρότητα, την αξιοπιστία τους, αν χειραγωγούνται ή είναι αδέσμευτοι.
Τους καλούμε να επιστρέψουνε στα αρχικά τους επαγγέλματα , είτε dj στη Σοριάνα είτε στο green park στη πιάτσα των ταξί και να μην ξανά ασχοληθούν με την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα χθες ο κ. Καρδαμάκης, φιλοξένησε τηλεφωνικώς τον Αλέκο, τον δήμιο της πολυαγαπημένης μας ομάδας, ο οποίος αρκέστηκε στο γνωστό άθλημα της κωλοτούμπας αφού άρχισε να εκφράζεται με άκρως επιτιμητικά λόγια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ. Μάλλον  πάσχει από την νόσο του Αλτσχάιμερ, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι από τα χείλη του ξεστόμισε ότι «άδικα τιμωρήθηκε η ομάδα το 2011» όταν αυτός αποτελούσε τον μοναδικό και κύριο μάρτυρα κατηγορίας! Και ενώ θα περίμενε κανείς από τον παραγωγό της εκπομπής να υπάρξει αντίλογος και να εκφράσει τουλάχιστον την απορία του για την περίεργη αυτή μεταστροφή του Αλέκου, αντί να τον κολλήσει στο τοίχο,  απαντούσε με διάθεση συγκαταβατική ψελλίζοντας «μάλιστα»  και ξανά «μάλιστα».

Ποιός; ο ΑΛΕΚΟΣ !!  Που έχει αποκαλέσει την ομάδα μας ως την πιο βρόμικη ομάδα της ΕΛΛΑΔΟΣ.  Εκεί στον SPORTFM ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ μάλλον θα πρέπει να ψαχτείτε και  να αλλάξετε λογότυπο βάζοντας την φάτσα του  ΑΛΕΚΟΥ!

Τελειώνοντας θεωρούμε ότι, η δημοσιογραφία θα πρέπει να εκτελείται από μορφωμένους και καταρτισμένους στον χώρο των ΜΜΕ. Απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην τοπική μας κοινωνία υπάρχουν τέτοια νεαρά άτομα με προσόντα, μεράκι, όνειρα και φιλοδοξίες που δυστυχώς δεν έχουν πάρει ακόμη ευκαιρίες. Μέχρι τότε θα είμαστε αναγκασμένοι να βρισκόμαστε σε χειμερία νάρκη, εξαιτίας της υπνώσεως που μας προκαλούν οι λεγόμενοι τσιπουράδες και ξερόλες του χώρου των ΜΜΕ που αυτοσυστήνονται ως δημοσιογράφοι, χωρίς όμως να διαθέτουν πτυχίο!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...