Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Διαψεύδει και κατηγορεί η ΠΑΕ

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας περί αποχώρησης του Παναγιώτη Κατσιαρού εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: 

"Mε αφορμή το σκωπτικό δημοσίευμα της τοπικής αθλητικής ιστοσελίδας GoalPost που αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Kατσιαρός ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι αποχωρεί από την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι άκρως αναληθές και σκοπό έχει να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας. Αλήθεια τι ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται οι εμπνευστές του;
Θα θέλαμε επίσης να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι εδώ και θα προστατεύσει ότι έχει χτίσει με κόπο και θυσίες. Και για όσους δεν το γνωρίζουν τους πληροφορούμε ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
Τέλος, για τη σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο σχεδιασμός για τυχόν μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα ξεκινήσει μετά το τέλος του πρώτου γύρου και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
Υ.Γ.: Αναρωτιόμαστε. Πως είναι δυνατόν το συγκεκριμένο site που τον τελευταίο ένα και πλέον χρόνο ασχολείται ως επί το πλείστον με τον Life Style και το κοινωνικό προφίλ παραγόντων της τοπικής κοινωνίας αλλά και με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θυμήθηκε ξαφνικά να ασχοληθεί με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Βόλου;Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...