Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Επισκοπή - Ολυμπιακός Βόλου pregame

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο με το οποίο θα διευρύνει την διαφορά από τους διώκτες του ταξίδεψε ο Ολυμπιακό για το νησί της Κρήτης.
Κόντρα στο άσχημο παρελθόν που έχει ο Ολυμπιακός στο νησί, η ομάδα του χωριού του Βαρδινογιάννη μπορεί να μην είναι τόσο εύκολος αντίπαλος όσο το άσημο όνομά της.

Τραυματίες και τιμωρημένους δεν είχε ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα,αλλά ταλαιπωρήθηκε από παραβιάσεις του εσωτερικού κανονισμού με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής οι Γιανίκ Γιενγκά και Εγκούτου Ολίσε. Αντίθετα στης 19αδα συμπεριελήφθει ο Δημήτρης Κόμνος.


Συγκεκριμένα οι 19 παίκτες που ταξίδεψαν για την Κρήτη είναι οι εξής: Ακόστα, Πόνσε, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Καπετάνος, Ρόκας, Γιαλούσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Καρράς, Γκίτκος, Γκούρμα, Πινδώνης, Κόμνος, Γεωργίου, Μελίσσης, Μπρέσκα, Αρβανίτης, Κατσίκης

Τριχάκης,Ντιαλό, Ντάρκο και Ντακούντο είναι οι ελλείψεις των γηπεδούχων που ελέω καιρού αναμένεται να υποστηριχτούν από αρκετούς φίλους τους.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού από την Κρήτη.

To παιχνίδι θα αρχίσει στις 13:45 για συγκοινωνιακούς λόγους και δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...