Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Το τελευταίο αντίο

Μια μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού Βόλου αποχαιρέτισε ο ερυθρόλευκος κόσμος.
Ο μεγάλος Τάκης Συνετόπουλος,ο άνθρωπος που δόξασε την ομάδα μας , ο άνθρωπος -σημαία του Ολυμπιακού Βόλου ,«έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων.
Στο τελευταίο αντίο παραβρέθηκαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου,η διοίκηση της ομάδας ,παλαίμαχοι ,φίλοι και γνωστοί ,καθώς και συμπαίκτες του και από τους δύο Ολυμπιακούς που αγωνίστηκε.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν οι Austrian Boys καθώς και ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

 Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου αποχαιρετά σήμερα με θλίψη τον Τάκη Συνετόπουλο. Για μας ο Τάκης, εκτός από ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που τίμησε για πολλά χρόνια την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος και έκανε περήφανους όλους τους Βολιώτες ήταν εξίσου ένας πιστός οπαδός της ομάδας μας.
Ήταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου ακόμα και σε πολύ δύσκολες εποχές για αυτό και εμείς θα τιμάμε πάντα την μνήμη του.
Συλληπτήρια στην οικογένεια του! Θα τον θυμόμαστε πάντα..

Austrian Boys 


H ανακοίνωση των Red Eagles:

Σήμερα έπεσε η σημαία της ομάδα μας. Από σήμερα ο ποδοσφαιριστής ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ δεν θα ξαναπαίξει στην ομάδα μας , δεν θα τον ξαναδούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θα παίζει όμως στα γήπεδα του παραδείσου με την ερυθρόλευκη φανέλα, και εκεί θα έχει στις κερκίδες τα αδέλφια μας που έφυγαν νωρίς να τον καμαρώνουν. Τον ευχαριστούμε για το ήθος και το πάθος που προσέφερε στην ομάδα μας, και την μεγάλη του προσφορά να κάνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ  δυνατό και γνωστό σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, και η φετινή επάνοδος της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι αφιερωμένη στον ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟ.

Αντίο ΤΑΚΑΡΕ…. Να μας προσέχεις το ΜΑΚΗ!!!


Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου:

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερα από το Σάββατο το πρωί έπειτα από τον άδοκο χαμό του Τάκη Συνετόπουλου.Το κενό που μας άφησε είναι αναπλήρωτο. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσφορά του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάκη Συνετόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 


Αχιλλέας Μπέος


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...