Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πιάστε τον αν μπορείτε....!


Ο Ολυμπιακός πέτυχε το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο και «έδειξε» τα δόντια του στους επίδοξους φιναλίστες...


Καπετάνος και Ακόστα έδωσαν με γκολ τους την νίκη στην ομάδα μας η οποία προελαύνει στον Νότο και πλέον θέτει στόχους όχι πρωτιάς αλλά διαφοράς!
Πλέον ο Ολυμπιακός θέλει μόλις μία στα δύο επόμενα ματς έδρας για να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.





O Ολυμπιακός για ακόμα μια φορά «χτύπησε» στο β΄μέρος.
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος μεν ,χωρίς να κάνει την τεράστια ευκαιρία.Στο 6’ ο Μπρέσκα στην πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με την μπάλα να περνάει πάνω από τον Καλογεράκη και να καταλήγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε 5 λεπτά αργότερα.

Στο 20’το σουτ του Κατσίκη απέκρουσε ο πορτιέρο, ενώ η πρώτη πραγματικά αξιόλογη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21' με τον Γιαλούση να κόβει την τελευταία στιγμή τον Γκονζάλες και να μην τον αφήνει να σουτάρει.

Οι παίκτες του Ρόκα πρόσθεσαν ακόμη μια καλή στιγμή στο ενεργητικό τους όταν στο 23’ ο Μπρέσκα έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ η Επισκοπή απείλησε στο 27’ με τον Ρόκα να απομακρύνει σε κόρνερ το σουτ του Τάντιτς μετά το έμμεσο που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την άμυνα των Κρητικών, με τον Καλογεράκη να διώχνει δύσκολα το πλασέ του Γκούρμα στο 30’, ενώ στο 39’ η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Ρόκα που πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι «μίλησε» στο δεύτερο μέρος.

Στο 67' ο Κατσίκης... προειδοποίησε την άμυνα της Επισκοπής, σουτάροντας ψηλά άουτ, μετά από σέντρα του Μπρέσκα, για να γίνει το 0-1 στο 70'. Ο Κώστας Καπετάνος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο τεχνικός του Ολυμπιακού πέρασε στο παιχνίδι τον Ακόστα, με τον Κατσίκη να επιστρέφει δίπλα στον Ρόκα. 
Στο 76' με τον Μπρέσκα και στο 77' με τον Κατσίκη ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, με τον Καλογεράκη να ενεργεί σωτήρια και να αποσοβεί το 0-2. Στο 80' ο Γκούρμα βρήκε... αέρα στη μπαλιά του Κατσίκη και δεν μπόρεσε να σουτάρει από ευνοϊκή θέση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες της Επισκοπής έκαναν την ύστατη προσπάθεια να ισοφαρίσουν το ματς, με τον Ολυμπιακό να παίζει με αντεπιθέσεις.
Στο 84' η Επισκοπή έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το σουτ του Γκονζάλες σταμάτησε στο δοκάρι του Γκίτκου και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Στο 87' ο Γκούρμα έφυγε στην αντεπίθεση, δεν μπόρεσε ωστόσο να πασάρει στους αμαρκάριστους Ακόστα και Ρόκα, σούταρε, με τη μπάλα να φεύγει άουτ και τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Τη νίκη των «ερυθρολεύκων» τελικά «κλείδωσε» στο 89' ο Νόε Ακόστα. Ο Μπρέσκα έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ακόστα, με τον Ισπανό να πλασάρει εύστοχα και να γράφει το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.



Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος (74' Ακόστα), Κατσίκης (83' Κωστούλας), Δεινόπαπας (56' Πινδώνης), Μπρέσκα, Γκούρμα.

Επισκοπή: (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας (75' Κονονένκο), Δελήμπασης, Γκονζάλες, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Μαρτσάκης (66' Ανωγειανάκης), Τάντιτς (51' Βελονάκης).



Κάρτες: Tάντιτς - 66' Σουσουμπάκης   - 68' Αρβανίτης , 81΄Γιαλούσης


Η ροή του αγώνα:

Καλησπέρα από το Ρέθυμνο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραταχθεί με την εξής σύνθεση: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος, Κατσίκης, Δεινόπαπας, Μπρέσκα και Γκούρμα
Η σύνθεση της Επισκοπής: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελημπάσης, Γκονζάλες, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Μαρτσάκης, Τάντιτς.
1' Ξεκίνησε το παιχνίδι με λίγους φιλάθλους στις κερκίδες.
1' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ,εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσκα σύριζα από τα δοκαριά...
3' Ευκαιρία για την Επισκοπή που τελειώνει με επιθετικό φάουλ πάνω στον Γκίτκο.
Κίτρινη κάρτα στον Τάντιτς.
12' Mεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μάριο Μπρέσκα.Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε μπάσιμο από τα δεξιά,πέρασε και τον Βιδάλη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.Ο Γκούρμα ήταν μόνος του με άδειο τέρμα και θα μπορούσε ο Μάριο να του πασάρει την μπάλα...
18' Παιχνίδι κέντρο επι των πλείστων μέχρι τώρα.Ο Ολυμπιακός έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου με τον Ρόκα.Ο Γκούρμα αναγκάζεται να ανεβαίνει ψηλά για να τροφοδοτείται.
19' Μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσίκη να πλασάρει και τον Καλογεράκης να αποκρούει σε κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει πατήματα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο.
21' Καλή αντεπίθεση για την Επισκοπή,ο Γιαλούσης με επέμβαση της τελευταίας στιγμής γλύτωσε την τελική προσπάθεια.
22' Αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό αλλά η σέντρα του Μπρέσκα μπλοκάρει ο Καλογεράκης.
23' Κεραυνός του Μπρέσκα από τα 15 μέτρα ,μόλις άουτ.
28' Ο Τζοβάρας έδωσε ένα αμφιλεγόμενο έμμεσο υπέρ των γηπεδούχων.Πέρασε ανεκμετάλλευτο μετά από επέμβαση του Ρόκα.
31' Ισορρόπησε η Επισκοπή.
32' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ,ο Μάριο Γκούρμα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλογεράκη μετά από πάσα του Μπρέσκα.
33' Κίτρινη κάρτα στον Ρόκα.
Τέλος ημιχρόνου.Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Ξεκίνησε το β μέρος με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ανοίξει το σκορ.
65'Κίτρινη κάρτα ο Σουμπασάκης
66'Σουτ του Κατσίκη από καλή θέση, η μπάλα άουτ
68' Κίτρινη κάρτα στον Αρβανίτη.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ!Κώστας Καπετάνος και 0-1!!
Το γκολ για την ομάδα μας στο 70'!
74' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Βγαίνει ο Καπετάνος μπαίνει ο Ακόστα.
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Βγαίνει ο Κατσίκης μπαίνει ο Κωστούλας.
Κίτρινη κάρτα στον Γιαλούση.
84' Δοκάρι για την Επισκοπή.
Στο 85' βρισκόμαστε.
87΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό,ο Γκούρμα πέρασε δύο παίκτες αλλά δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει τον Ακόστα.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ! 0-2
Φοβερό γκολ με συνδυασμό Μπρέσκα -Ακόστα!
Ο Μάριο πέρασε δύο παίκτες ,έκανε την σέντρα και ο Νόε το κάρφωσε!
Ο Ολυμπιακός κλειδώνει το παιχνίδι στο 90'!
Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις...
ΤΕΛΟΣ του παιχνιδιού.Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου....
Και τώρα ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ!





Μας άρεσε.... 
Ο Καπετάνος στα τελευταία δύο παιχνίδια θυμίζει τον παικταρά που αγαπήσαμε.Ο Μάριο Μπρέσκα μπορεί γκολ να μην πέτυχε αλλά σίγουρα ήταν ο mvp.

Δεν μας άρεσε...

H διπροσωπία των Κρητικών.Από την μία να κεράσουν ρακί και από την άλλη να σε κυνηγήσουν....





Ο «κόραξ» του αγώνα:Χωρίς προβλήματα ο Τζοβάρας.Καλά τα πήγαν και οι βοηθοί του.



Είπαν:

Ρόκα: « Είναι μεγάλη νίκη για εμάς.Προσαρμοστήκαμε σε δύσκολο γήπεδο.Ζητάω συγνώμη για το επεισόδιο με τον παίκτη της Επισκοπής.Πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ παίκτες και φιλάθλους να διαμαρτύρονται για κάθε σφύριγμα του διαιτητή.Ζητάω συγνώμη αλλά ο παίκτης με προσέβαλε. Καλή συνέχει στην Επισκοπή ,θέλω να το λήξω το θέμα.Όλοι μας είμαστε γύρω από τις ομάδες μας.Από πρώτο λεπτό δεν γίνεται να διαμαρτύρεστε.Δεν είμαστε η Παρί σεν Ζερμέν του Πλατινί ούτε η Βασιλεία της Ελλάδας.Τρία χρόνια είμαι στη ομάδα και η αντιμετώπιση που έχουμε από διαιτητές και Κράτος είναι για κλάματα.»

Γκέσιος:«Το γήπεδο είναι άθλιο.Συγχαρητήρια στους συμπάίκτες μου που μπορούν να πένρνουν αποτελέσματα σε τέτοια γήπεδα.»



Ανυφαντάκης:  «.»



Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 1000 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες.Το γήπεδο χωρητικότητας 1500 θεατών έδειχνε γεμάτο.
  • «Είστε μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να σας κερδίζουν» ,σημείωσαν οι παράγοντες της Επισκοπής δικαιολογόντας τις άσχημες φιλοξενίες που έχει συνήθως ο Ολυμπιακός εκτός έδρας. 
  • Μετά το παιχνίδι βέβαια τα...«κόζια» αλλάξανε και οι ίδιοι παράγοντες επιτέθηκαν φραστικά στον Ρόκα θεωρώντας πως η ομάδα τους αδικήθηκε.


Το βίντεο του αγώνα









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...