Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δίπλα στην ΕΛΕΠΑΠ ο Ολυμπιακός

Κοντά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Μαζί τους  το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Γιάννης Καφενταράκης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηλίας Σολάκης, ο προπονητής της ομάδας Μανουέλ Ρόκα και ο γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας Φίλιππος Μπολοβίνης. Μοίρασαν δώρα στα παιδιά του θεραπευτηρίου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, σε μια ζεστή εκδήλωση, στην οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσόρισε η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Πέπη Παπανδρέου, η οποία τόνισε:

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος κάθε χρόνο επισκέπτεται την ΕΛΕΠΑΠ και προσφέρει χαρά στα παιδιά. Η ηθική συμπαράσταση από όλους εσάς είναι πολύ σημαντική. Η ΕΛΕΠΑΠ είναι ένα θεραπευτήριο και όχι ίδρυμα, τα παιδιά έρχονται και κάνουν τις θεραπείες τους και ζουν με την οικογένειά τους και το κοινωνικό τους περιβάλλον. Ελπίζω και τη νέα χρονιά να τα καταφέρουμε με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε, γιατί στις δυσκολίες λειτουργεί ως αντίδοτο η δύναμη την οποία αντλούμε για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας.
Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και αν είναι δυνατόν να γίνει στο μέλλον κάποιο παιχνίδι υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ».

Ο διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλία Σολάκης, μιλώντας εκ μέρους του Ολυμπιακού Βόλου μεταξύ άλλων τόνισε:
«Ο αγώνας που κάνετε είναι πάρα πολύ σημαντικός και δείχνετε στην κοινωνία πόσο σημαντική είναι η ζωή για κάθε άνθρωπο, είτε είναι μικρός, είτε μεγάλος. Εμείς ήρθαμε σήμερα στο θεραπευτήριο για να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε τα παιδιά και θέλουμε να είμαστε κοντά σ' αυτά όχι μόνο τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ως σύλλογος, θα είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνετε και ευχόμαστε η νέα χρονιά να σας βρει όλους πιο δυνατούς και πιο αισιόδοξους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ρόκα, από την πλευρά του τόνισε:

«Όταν επισκεπτόμαστε την ΕΛΕΠΑΠ καταλαβαίνουμε όλοι το πόσο σημαντική δουλειά κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και πόση δύναμη έχουν για να βοηθούν αυτά τα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Είναι πολύ μεγάλο - πολύ μεγαλύτερο θα έλεγα - από αυτό που κάνουμε εμείς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βοηθάμε και να δίνουμε χαρά σ' αυτά τα παιδιά, που την έχουν ανάγκη».

Ο Κώστας Καπετάνος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κίνηση του Ολυμπιακού να βρεθεί κοντά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ:

«Είναι μια προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου να δώσει χαρά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αυτές τις γιορτινές μέρες. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι αυτά τα παιδιά με όσες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας και όχι μόνο στις γιορτές. Χρειάζονται τη βοήθειά μας και τη στήριξη όλων των Βολιωτών. Σήμερα δίνουμε χαρά, αλλά και παίρνουμε χαρά από αυτά τα παιδιά».

Από την πλευρά του ο Μάριο Γκούρμα ανέφερε: 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και δίνουμε χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη. Παίρνουμε και εμείς δύναμη από αυτά τα παιδιά, αλλά και από την προσπάθεια των ανθρώπων του θεραπευτηρίου. Για όλους μας είναι ένα μάθημα ζωής. Θα πρέπει να είμαστε πάντα κοντά τους».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...