Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Οι βετεράνοι κληροδοτούν ένα θρύλο

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου (ΕΠΠΟΒ) διοργανώνει την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Park Hotel εκδήλωση με στόχο την προβολή της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου. 


Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμφίβολα είχε διαχρονική σχέση με την εξελικτική πορεία της πόλης του Βόλου. Στην εκδήλωση αυτή επιχειρείται η σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου είναι ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας του Βόλου, είναι αυτοί που κουβαλούν την ιστορία και τα ιδεώδη του Ολυμπιακού Βόλου και που διακρίνονται για την κοινωνική τους προσφορά, μεταφέρουν δε στις νέες γενιές τις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός.

Στην εκδήλωση που έχει τίτλο «Ολυμπιακός Βόλου από τον 20ο στον 21ο αιώνα», θα παρουσιαστεί dvd-αφιέρωμα στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος Τάκη Συνετόπουλου, μεγάλου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδας, καθώς και τέως προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου.

Θα προβληθεί ενημερωτικό ντοκιμαντέρ με τις πιο σημαντικές περιόδους της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου και με θέμα «Οι βετεράνοι κληροδοτούν ένα θρύλο», 1937: Ολυμπιακός του Βόλου, 1967: Ολυμπιακός της Ελλάδας, 2011: Ολυμπιακός της Ευρώπης, 2014: Ολυμπιακός της Ελλάδας.
Θα τιμηθούν βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου για την προσφορά τους στην ομάδα και στον αθλητισμό.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Park Hotel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...