Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τώρα ανοίγει ο δρόμος της δικαιοσύνης

Στην απόλυτη δικαίωση της ομάδας μας μετά την απόφαση του Νομικού Συμβούλου του Κράτους ,αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ ο οποίος απαρίθμησε τις «ζημιές» που προκάλεσε στην ομάδα της πόλης οι ληστο-συμμορίτες του Γερουλάνου.


Η ανακοίνωση:

«Μετά την γνωστοποίηση στον κόσμο του Ολυμπιακού για την Υπουργική απόφαση – ομολογία βόμβα για την πολιτική δίωξη που υπέστη η ομάδα μας στις 23 Αυγούστου 2011, πλέον μπορούμε να μιλάμε για πλήρη ηθική αποκατάσταση και δικαίωση.

Τώρα ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της Δικαιοσύνης. Ανοίγει ο δρόμος της εκδίκησης, της σύγκρουσης και της δικής μας δίωξης ποινικής και αστικής κατά των πάντων που ενεπλάκησαν, που σιώπησαν και συνέργησαν στο έγκλημα.

Θα αναφέρουμε τι έχασε η ομάδα μας στα τρία αυτά χρόνια, τον ένα χρόνο στο πουθενά και στις στάχτες και τα άλλα δύο χρόνια πέρσι και φέτος  στα βοσκοτόπια της Β΄ Εθνικής:

1. την πρωταγωνιστική παρουσία στη Super League και με τη σίγουρη έξοδο τουλάχιστον στο Europa League σ’ όλες τις χρονιές, σύμφωνα με τα αγωνιστικά δεδομένα της Super League.
2. κάποιες χιλιάδες νέους οπαδούς και νέα παιδιά από την πόλη μας και χιλιάδες φίλους στην Ελλάδα
3. 25 παικταράδες της εποχής εκείνης που στοίχιζαν κάποια εκατομμύρια ευρώ τους οποίους έκαναν πλιάτσικο, φίλοι, εχθροί και προδότες Πρόεδροι ομάδων.
4. χάθηκε το μεγάλο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου η ομάδα μας άρχιζε να γράφει Ευρωπαϊκή ιστορία και απώλεσε τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.
5. με δεδομένο τους ισολογισμούς και τα έσοδα της ΠΑΕ το 2011 χάθηκαν πάνω από 20.000.000 ευρώ έσοδα αυτά τα  3 χρόνια.
6. πληγώθηκε το  κύρος του Συλλόγου
7. συκοφαντήθηκαν, κατηγορήθηκαν άνθρωποι και μέτοχοι της ΠΑΕ
8. ο Βόλος ποδοσφαιρικά  μαράζωσε, χάθηκαν πάνω από 120 θέσεις εργασίας, καθώς και δεκάδες χιλιάδες οπαδοί φιλοξενούμενων ομάδων που κατέκλυζαν τα μαγαζιά της πόλης μας και έδιναν ζωή, ζωντάνια και χρήμα.
9. το Πανθεσσαλικό πισωγύρισε στα χρόνια της εγκατάλειψης και των προβλημάτων, αφού παρατήθηκε από επισκευές και έργα αισθητικής και λειτουργικής παρέμβασης.

Το κέρδος όμως από όλη αυτή την περιπέτεια ήταν η μεγάλη συσπείρωση του κόσμου, ο οποίος με δύναμη και πίστη στήριξε και στηρίζει την ομάδα και την οδηγεί μαζί με τη Διοίκηση και τους παίκτες στα σαλόνια της Super League.
Τέλος, ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί.
Το όραμα και ο στόχος όλων μας είναι το τρίπτυχο, Super League και Ευρώπη, παλάτι το ΕΑΚ και Ευρωπαϊκό Αθλητικό Κέντρο Άλλης Μεριάς.

-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...