Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δεν αρκεί να βγούμε πρώτοι...

Την άποψή ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του φετινού Ολυμπιακού είναι ότι σκοράρουν όλοι οι παίκτες και όχι μόνο εκείνος, εξέφρασε ο Μάριο Γκούρμα με δηλώσεις του στον «Νova Σπορ Fm».


«Φέτος σκοράρουμε όλοι και αυτό αποτελεί μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό Βόλου και τεράστιο πρόβλημα για τις άλλες ομάδες. Όταν σκοράρουν πολλοί παίκτες και όχι μόνο 1-2, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις» τόνισε ο Μάριο Γκούρμα ο οποίος αναφερόμενος στη δικές του επιδόσεις ανέφερε: «Είναι πολύ καλό το ότι στα δύο τελευταία ματς έχω σημειώσει τρία γκολ, γιατί αυτό βοηθά στην ψυχολογία μου».

Ο Μάριο Γκούρμα ρωτήθηκε και για το αν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου και απάντησε:
«Από αυτές τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει, έχουμε σίγουρα την ποιοτικότερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει παίκτες αναγνωρισμένης αξία, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές που είναι συνηθισμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό»

Για την αλλαγή προπονητή, τόνισε: «Ο Ρόκα είναι χρόνια στην ομάδα και ξέρει πως λειτουργεί και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο του. Το θετικό για τον προπονητή μας είναι ότι βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο από το καλοκαίρι όπου δούλευε πολύ στην προετοιμασία και αυτό τον έχει βοηθήσει».

Όσο για το γεγονός ότι ο πρωταθλητής δεν ανεβαίνει απευθείας, ο Μάριο Γκούρμα υποστήριξε: «Πλέον έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο σε κάθε παιχνίδι διότι δεν μας αρκεί να βγούμε πρώτοι, αλλά πρέπει να πάρουμε και διαφορά. Το ότι δεν ανεβαίνει απευθείας ο πρώτος της βαθμολογίας μας αφήνει μία πίκρα, αλλά δεν μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε. Για την ακρίβεια δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί μετράει η διαφορά».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...