Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κάλεσμα ΣΦΟΒ

H διοίκηση του ΣΦΟΒ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Β. να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα στο ΕΑΚ.


«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η αγαπημένη ομάδα μας, η ομάδα όλων των Βολιωτών και της Μαγνησίας, αυτή που μας...
έχει δώσει χαρές τεράστιες, που μας έκανε περήφανους και .... εγωιστές, που μας ξενάγησε στο όνειρο της Ευρώπης, που αναδείχθηκε η κορυφαία επαρχιακή ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια και κόσμο πριν τρία χρόνια, σήμερα αναγεννημένη και δυνατή είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα και να επανέλθει εκεί που ήτανε. Εκεί που είχε γίνει φόβητρο στις μεγάλες ψευτοομάδες των Αθηνών και τις εξαφάνιζε ποδοσφαιρικά και αγωνιστικά.
Η ομάδα μας η πιο νοικοκυρεμένη, η πιο υγιής, η ομάδα που σέβεται τα δικαιώματα και τον ιδρώτα παικτών και υπαλλήλων και δε χρωστάει σε κανέναν και δεν έχει καμία προσφυγή τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η περιπέτειά μας με τα «βοσκοτόπια» της Β΄ Εθνικής τελειώνει σε λίγους μήνες και στέλνουμε το μήνυμα στους Γερουλάνο, Κούγια, ΕΠΟ και Super League ότι ερχόμαστε.
Έχουμε ακόμα ανηφόρα, αλλά όλοι μαζί συσπειρωμένοι και δυνατοί θα πετύχουμε το στόχο μας. Ο γκρίζος ουρανός πάλι θα γίνει καταγάλανος πάνω από τον Βόλο με την επιτυχία και την παρουσία του Ολυμπιακού στη Super League.
Τα σύννεφα της δίωξης και της τέφρας φεύγουνε σιγά σιγά.
Ο Βόλος ξανά στο προσκήνιο με φόντο την Ευρώπη.
Το όραμά μας με την ομάδα στη Super League και στην Ευρώπη, θα ολοκληρωθεί με ένα ποδοσφαιρικό παλάτι, το ΕΑΚ και με το προπονητικό μας κέντρο στην Άλλη Μεριά, που θα είναι πρότυπο στη χώρα μας.
Είμαστε τυχεροί και περήφανοι για τον Ολυμπιακό μας.
Όλοι για την ομάδα μας και την Κυριακή να κατακλύσουμε πάλι το Στάδιο και τη Γορίτσα (για όσους δε χωράνε)».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...