Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ψαχνά - Ολυμπιακός Βόλου pregame

Για δεύτερη φορά στην 76χρονη ιστορία του ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενηθεί στα Ψαχνά.
Εκεί θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή ο οποίος θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να  «κόψει» από τους ερυθρόλευκους βαθμούς μιας και είναι σε απόσταση «βολής» στην βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τις γνωστές δύο απουσίες των Ολίσε και Γιαλούση ενώ από την άλλη ο τοπικός Ηρακλής δεν θα έχει τον Φοντακάρο ,ενώ αντίθετα ο Οχάντζα θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Η κωμόπολη της Εύβοιας αναμένεται να γίνει για δεύτερη φορά κατακόκκινη ,αφού όλοι οι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού θα εκδράμουν.Μάλιστα θα υπάρχουν και πολλοί μεμονωμένοι οπαδοί οι οποίοι θα καθίσουν στο βόρειο τμήμα της κερκίδας του γηπέδου με εισιτήριο εισόδου που τιμάται στα 10 ευρώ.
Oι εκδρομείς θα αναχωρήσουν στις 10:00 το πρωί από την Νέα Δημητριάδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λάκωνας Ανούσος.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά .Το VolosFans θα βρίσκεται στην Εύβοια και θα μεταδώσει σε Live event τον αγώνα με σχολιασμό και φωτογραφίες.

  • H αποστολή του Ολυμπιακού: Καπετάνος, Γκούρμας, Ρόκας, Κόμνος, Κωστούλας, Αρβανίτης, Κατσίκης, Κατσιαρός, Καρράς, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Ακόστα, Πόνσε, Γιενγκά, Μπρέσκα, Γκίτκος, Γεωργίου, Μελίσσης, Πινδώνης.



Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι την ώρα της σέντρας.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...