Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση στον Κούγια!


Μετά την αγωνιστική ήρθε και η γραπτή απάντηση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στον Αλέκο Κούγια.
Αναλυτικά η δήλωση ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου:

"Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έχουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε μετά από τις τελευταίες δηλώσεις και τη μεθοδευμένη λάσπη που δεχθήκαμε από τον κύριο Αλέξη Κούγια.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου την περσινή περίοδο πέρασαν τα περισσότερα αντι-ντόπικγκ κοντρόλ (περισσότερα από 15). Άλλωστε είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Εξάλλου η ομάδα μας ουδέποτε μας ζήτησε να κάνουμε κάτι παράνομο.

Ρωτάμε λοιπόν κ. Αλέξη Κούγια. Μήπως θα πρέπει εσείς να επισκεφτείτε κάποιο νοσοκομείο και να κάνετε εξετάσεις ούρων και αίματος ; 
Επιτέλους σταματήστε να δυσφημείτε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα, εγκληματικές οργανώσεις, εξωγήινους και άλλα πολλά. Σταματήστε να δυσφημείτε  επαγγελματίες για να καλύψετε τις δικές σας ελλείψεις και αδυναμίες.  Ήδη έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα  το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με ανύπαρκτα γεγονότα και ισχυρισμούς.  Είναι καιρός τα θεσμικά όργανα, ΕΠΟ και Fοοtball league, οι αθλητικοί εισαγγελείς και γενικά το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εάν δεν παραιτηθείτε να σας απομακρύνουν. Γιατί η παρουσία σας μόνο κακό προκαλεί. Με όλο το σεβασμό σταματήστε να δυσφημείτε αυτό το άμοιρο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από το οποίο εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ζούμε τις οικογένειες μας και για το οποίο θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Άλλωστε εκτός από τη δική μας απάντηση, ηχηρότερη είναι η ίδια η περιφρόνηση του κόσμου της ιστορικής ομάδας που εκπροσωπείται".

Οι αρχηγοί που εκπροσωπούν όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...