Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Έτσι γαμα#ε οι ντοπαρισμένοι!↻


Ο Ολυμπιακός με γκολ του Ακόστα στο 87΄πέρασε από την Πάτρα,εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας .
Kούγιας: «Δεν αντέχω άλλο...»  Ρόκα: «Νιώθω πρώτος προπονητής...»
Τρελό γλέντι από 100 οπαδούς μέσα στην βροχή!
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από την ΠΑΕ.
Χωρίς να παίξει μπαλάρα ο Ολυμπιακός  έδειξε στον φλύαρο γελωτοποιό του ελληνικού ποδοσφαίρου πως γαμα#ε οι δήθεν ντοπαρισμένοι...




Ο Μανουέλ Ρόκα δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα εκτός ίσως της επιλογής του Καρρά.
Έτσι ο Γκιτκος υπερασπίστηκε τα δοκάρια, οι Γιαλούσης και Καρράς έπαιξαν στα άκρα της άμυνας , Αρβανίτης και Μελλίσης πλαισίωσαν το κέντρο της άμυνας , ο Ροκας ήταν το καθαρόαιμο αμυντικό χαφ με τους Καπετανο  και Πονσε τον χώρο του κέντρου οι Γιενκά και Μπρέσκα έπαιξαν στα άκρα με μοναδικό προωθημένο τον Γκούρμα.



Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ εύκολα από όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από μια καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.Οι γηπεδούχοι στο 14΄ όταν μετά από σέντρα του Μπόζιτς ο Κοντογουλίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά ,την οποία μπλόκαρε ο Γκίτκος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ημιχρόνου κατάφερε να απειλείσει με αξιώσεις μια φορά μετά από υπέροχο συνδυασμό του Πόνσε και του Καπετάνου το βολέ του Μπρέσκα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη.



Το β μέρος άρχισε με αρκετά δυνατό  παιχνίδι με μαρκαρίσματα και ελάχιστες φάσεις ή προσπάθειες στην περιοχή.
Στο 50' ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούρμα, ο Μελίσσης έπιασε την κεφαλιά , έδωσε πολύ ύψος στην μπάλα που πέρασε άουτ.


Στο 74ο  Ζλάτκοβιτς έκανε τη σέντρα, βρίσκοντας τον Μπερτέν μόνο του στην περιοχή απέναντι στον Γκίτκο αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 77' ο Πόνσε μέσα στην περιοχή αλλά αρκετά πλάγια σούταρε η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.



Η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 88' με γκολ του Ακόστα.Ήταν η σέντρα του Καπετάνου και ο Ακόστα από κοντά πλάσαρε τον Λαζαρίδη δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.

Παναχαική : Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Μπερτέν, Γκαντιάγκα, Κοντογουλίδης, Μπόζιτς (55' Ζλάτκοβιτς), Βαγγελόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (55' Πλέγας), Λίτσης, Κιάσσος, Καραμανλής

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Μπρέσκα (57' Κατσίκης), Πόνσε, Γιενγκά (76' Ακόστα), Αρβανίτης, Καπετάνος, Ρόκας, Μελίσσης,  Καρράς, Γκούρμα, Γιαλούσης (68' Κατσιαρός).




Κάρτες: 60 ' Ζλάτκοβιτς , 68' Λίτσης 72' Καραμανλής - 14΄Αρβανίτης 74' Κατσιαρός





Μας άρεσε.... 
Η νίκη - κλύσμα έστω στο 88΄ με ένα γκολ διαφορά.Ο Κούγιας έχει καταφέρει με τα τερτίπια του να έχει στον Βόλο δημοτικότητα αντίστοιχη με αυτή του Γερουλάνου.


Δεν μας άρεσε...

H εικόνα του Ολυμπιακού σαν ομάδα δεν ικανοποίησε και πάλι.Δεν είδαμε αυτοματισμούς και «δουλεμένες» στην προπόνηση φάσεις.




Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Φουκάκης στο 45΄θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στον Γκούρμα.Αντί αυτού σφύριξε επιθετικό φάουλ.Η φάση πάντως χρήζει τηλεοπτικού ριπλέι.
Αυστηρή η κάρτα στον Αρβανίτη.Στο 70' ο Φουκάκης «χάρισε» την δεύτερη κίτρινη στον Ζλάτκοβιτς.



Είπαν:

Ρόκα: « Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και τον προπονητή της. Μας έπαιξαν πολύ καλά. Το γήπεδο δεν ήταν για όμορφο ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μέχρι το τέλος θέλαμε να κερδίσουμε το ματς. Πάντα ήθελα να βάλω παίκτες που ήθελαν να κερδίσουν το ματς. Το κερδίσαμε εμείς. Και η Παναχαϊκή είχε στημένες φάσεις που μας δυσκόλεψε. Μια λεπτομέρεια κέρδισε το ματς. Σήμερα τη λεπτομέρεια την κάναμε εμείς.
Συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο που πανηγυρίζει στο Βόλο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Έχω μεγάλη πίεση. Σήμερα νιώθω προπονητής στην ομάδα. Αν θα με αλλάξει ο κ. Καραγιάννης είναι γιατί δεν θα έχω καλά αποτελέσματα. Αν έχω καλά αποτελέσματα, θα με κρατήσει. Στην αρχή ήμουν συμπαίκτης με τα παιδιά, μετά μεταφραστής, τώρα πρώτος προπονητής. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα απ' όλες τις πλευρές.

Πάντα μεγάλωσα με επιθετικό ποδόσφαιρο, αν και ήμουν τερματοφύλακας. Μ' αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ακόμη είναι νωρίς. Είχαμε μεγάλη προετοιμασία, υποχρεώσεις συνεχείς σε κύπελλο-πρωτάθλημα. Ακόμη δεν είμαστε τόσο φρέσκιοι. Οπότε στηριζόμαστε στην τακτική μέχρι να έρθει η φρεσκάδα που θέλουμε. Τελειώσαμε σήμερα το ματς με έξι παίκτες επιθετικούς. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε»




Παπαδόπουλος « Το ματς ξεκίνησε καλά για μας. Δουλέψαμε πολύ καλά από τη μετάβαση στην άμυνα στην επίθεση κι εκεί είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε γκολ. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι.

Ο Βόλος μας απείλησε συνολικά δύο φορές. Η μια ήταν δοκάρι και η άλλη γκολ. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα από το 55', αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Υπάρχει στεναχώρια. Θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Για τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και για τον κόσμο. Όμως στο β' μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
Στεναχωρήσαμε πολύ σήμερα τον κόσμο και γι' αυτό είμαστε στεναχωρημένοι»

Καρράς:  «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη που κάναμε σήμερα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Παναχαϊκή. Παίξαμε καλά τακτικά, όπως είπε και ο προπονητής μου και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε έτσι, με την ίδια τακτική να πάμε να πάρουμε και στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς»




Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 700 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το παιχνίδι.
  • Ανάμεσά του και 100 φίλοι της ομάδας μας που παρά το βροχερό της ημέρας παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Πάτρας.
  • Ο Πινδώνης έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής αφού το πρωί στο ξενοδοχείο ανέβασε πυρετό.
  • Αποδοκιμάστηκε ,για λόγους που μόνο οι ίδιοι ξέρουν, ο Μπρέσκα από τους 600 φίλους της Παναχαϊκής κατά την διάρκεια της αλλαγής.
  • O αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν σε κακή κατάσταση λόγω βροχής.
  • Oι παίκτες του Ολυμπιακού τόσο μετά το γκολ ,όσο και με την λήξη του παιχνιδιού κατευθύνθηκαν στην κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού και πανηγύρισαν όλοι μαζί.
  • Πολλές ήταν οι αποδοκιμασίες των λιγοστών φιλάθλων της Παναχαικής προς παίκτες και διοικούντες.
  • Νέα ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ:«Συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο από την όμορφη Κρήτη. Τα αστεία όμως έχουν ένα τέλος. Κύριε Τσαχειλίδη, αρκετά με τους κάθε είδους Φουκάκιδες, Φωτιάδηδες και Γκράνες.»
  • "Bravo palikaria !!!!!! Megalo niki !!!!!!!" έγραψε ο Μάριο Μπρέσκα στο facebook του μετά τον αγώνα.
  • Την αναχώρησή του από την ομάδα προανήγγειλε ο Κούγιας σε δηλώσεις του:
  • « Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του που αντέχει τόσα χρόνια κάποιους να εκθέτουν μια ιστορική ομάδα.Συγχαρητήρια στον προπονητή τους. Σε περίπου ένα μήνα συμπληρώνω πέντε χρόνια στην Παναχαϊκή. Είχα πει πως σε πέντε χρόνια θα την έχω εξυγιάνει οικονομικά και θα έχουμε ανεβεί Σούπερ Λιγκ. Ποτέ δεν φαντάστηκα πως το περιβάλλον της Παναχαϊκής θα ήταν τέτοιο. Αν γυρνούσα πέντε χρόνια πίσω, ποτέ δεν θα αναλάμβανα. Κατάφερα να την εξυγιάνω οικονομικά, κουράστηκα όμως ψυχολογικά.Έχω μάθει στις ομάδες που ήμουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που παρακολουθούμε ειδικά φέτος δεν το έχω ξαναζήσει.Είμαι πέντε χρόνια μόνος μου... Είτε ανέβουμε, είτε δεν ανέβουμε θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα.»
  • «Το όνειρο συνεχίζεται....Πρώτος προπονητής στην ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι»,έγραψε ο Μανουέλ Ρόκα στο προφίλ του στο facebook.


Το βίντεο του αγώνα





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...